PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6219
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

... "Rodzina Soprano", "Sześć Stóp Pod Ziemią", "Bez Śladu" a teraz "Bez Skazy". Wszystkie powyższe cztery seriale są rewelacyjne. "Nip / Tuck" otrzymał Złotego Globa za najlepszy serial 2004 roku. Po prostu trzeba oglądać !!!

użytkownik usunięty
____OSCAR____

W pełni się zgadzam z tym co napisałeś w tytule swojego komentarza! Szkoda tylko, że tak dobre seriale jak Sześć stóp pod ziemią czy Bez skazy są emitowane tak późno. Powinny być emitowane o 20 albo o 21, w najlepszym czasie antenowym, bo na to właśnie zasługują. Są po prostu genialne!

ocenił(a) serial na 10

To prawda, popieram. Szczególnie po tej aferze kiełbasianej

użytkownik usunięty

To niemozliwe bo RRiT by sie do nich dobrala za takie filmy o tak wczesnej porze;-)Jest w nich sporo sexu oraz temtow wykraczajacych poza pojecie normalnego Polaka (np w six feet under milosc gejowska , ktorej w sfu nie brakuje , choc przyznaje ze keidy mlodszy z fischerow wynajal sobie meskam dziwke to sie poryczalem ze smiechu haha)

użytkownik usunięty

Do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko tego, żeby TVN wykupił prawa do emisji serialu Will & Grace. Wtedy byłoby naprawdę super! Mógłby emitować ten serial na TVN7, kiedy już zakończy emisję tego nudnego serialu... Randka z gwiazdą. Właśnie czas emisji tego serialu byłby najlepszą porą na emisję Willa & Grace. Czekam na ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
____OSCAR____

Ja do tej listy dodałbym jeszcze Smallville i Fastlane:)) Nip/Tuck mocno daje rade zdecydowanie moj ulubiony serial ostatnich miesiecy!

____OSCAR____

Zgadzam się. Mam tylko nadzieję, że nie wyemitują 3 pierwszych sezonów tylko po to aby po półrocznej przerwie znów je powtórzyć. ;/

____OSCAR____

taaak.. najlepszą telewizją:
odmózgowienie na tefałenie, żryj reklamy żryj.. po atrakcyjnej cenie..
teleturnieje - pieniędzy mielenie...

____OSCAR____

w sumie tvn to "najlepsza" telewizja polska oczywiscie , ale za ER ktorego mieli zaczoc emitowac we wrzesniu a do tej pory nie zaczeli maja wielkiego minusa

ocenił(a) serial na 8
wilkolak111

Wydaje mi się że było pare odcinków ER (były emitowane chyba od pn do pt coś koło 15.00...boże co za pora na taki serial...) ale potem przestali...szkoda:(

ocenił(a) serial na 9
Marteusz

No właśnie z Ostrym dyżurem to już jest szopka co ten tvn wyprawia.Teraz poleci 3 sezon Sześć stóp pod ziemią to miejmy nadzieję,że zaraz potem będzie 3 sezon bez skazy, a na hbo leci ma byc 4 sezon sześć stóp.... a od pzyszłęgo tyfgodnia 3 sezon "Tajemnice Smalville" chociaż to aż tak nie wciąga. Mogli by też dać dalsze sezony Buffy bo kiedys tvn nadawalo ten serial

ocenił(a) serial na 9
chojrak

oczywiście "Tajemnice Smalville" nada tvn. A co do "Bez skazy" to ja sie zgapiłem, bo zacząłem oglądać dość późno, moim .piowerwszym odcinkiem był ten jak ten młody (chyba Christina) podglądał Ave pod oknem i sie masturbował... i potem miałem przerwę dość długą i dość dużo nie wiem,ale mam nadzieję,że kiedyś powtórzą bo z chęcią się dowiem co i jak. Chciałem ściągać od sezonu pierwszego z neta ale coś nie idzie:/ pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
chojrak

w tamtej wypowiedzi miało być Christian a nie Christina, wybaczcie :-)