PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6200
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

Przed chwila widzialem koncowke odcinka w ktorej Chcristian zostaje dźgniety w szyje nozem a potem ciachniety bodajze po twarzy. Znaczy to ze juz jest dead :? jesli tak to byla to beznadziejna koncowka serialu :/

ocenił(a) serial na 6
Mongoose

jest i 3 i 4 seria bedzie.
a christian oczywisacie przezyl. jakby go zabili to serial stracil by 99% uroku.

ocenił(a) serial na 10
Sati

Ten koles to go strzykawka dzgnal w szyje, aby go sparalizowac i oszpecic.

Mongoose

a wiadomo moze kiedy i czy bedzie kiedys na tvn kolejna seria? bo rozumiem ze ten odcinek o ktorym wlasnie mowa ze christian jest zaatakowany w lozku to koniec jednej serii, tak?

ocenił(a) serial na 6
Maxine_2

3 seria wlansie skonczyla sie w usa. ja sciagnelam i obejrzalam juz cala na kompie. tvn pewnie pusci jakos w kwietniu, albo anwet jesienia. wiec net to blogoslawienstwo ^^

Sati

ic o tam sie ciekawego dzieje w trzeciej serii? Ja widziałam całą 2 serię w Anglii i jak wróciłam , własnie leciała w Polsce. Nie muszę dodawać, że z przejemnością obejrzałam jezcze raz:)! Umieram z ciekawości kto jest rzeźnikiem....

ocenił(a) serial na 10
Mongoose

Widzialem juz jeden odcinek z 3 sezonu i zapewniam, ze Christian byl zywy :)

gambit_2

Zdradź nieco wiecej:)! Umieram z ciekawości...
Zainstalowałam sobie ponownie eMule i ściagam, ale to trochę potrwa:(.

ocenił(a) serial na 10
laura_8

Napewno chcesz, zebym zdradzal? Ok...

Powiem tylko tyle, ze Christian zostaje aresztowany, gdyz to On okazuje sie byc rzeznikiem....

Jak to sie konczy? Zobaczycie sami :)

gambit_2

Teraz to już w ogóle mnie zaintrygowałeś:)!!!! Nie będęmogła spać z wrażenia:))))))
Sciągam 3 serię, ale to strasznie wolno idzie. Życzę sobie cierpliwości:)!

ocenił(a) serial na 10
laura_8

Christian zostaje zatrzymany przez policje i chociaz wszystkiego sie wypiera to dowody (Jego sperma oraz srodek paralizujacy ktorego uzywal rzeznik u Niego w domu) ewidentnie wskazuja na Jego wine i przekonuja nawet Shawna.

ocenił(a) serial na 10
gambit_2

Seana, moj blad :) Shawn sie czyta podobnie :)

gambit_2

Christian rzeźnikiem ?? no no faktycznie potrafię zaskoczyc. z nieceirpliwoscią czekam na 3 serie :)

ocenił(a) serial na 10
Magdzia

Hehe za to wlasnie najbardziej kocham ten serial - zawsze potrafi zaskoczyc.

gambit_2

Oczywiście mam nadzieję, że Christian nie jest rzeźnikiem, tylko dowody obciążające go zostały podłożone.
Z innych źródeł wiem, że Christian przeszedł długą rekonwalescencję po ataku.
Jeśli to on jest rzeźnikiem musiałby mieć schizofrenię i się sam okaleczyć.
Chyba, że koncówka 2 serii to sen. W tym serialu wszystko jest możliwe:)!!!!!!!!

laura_8

A i jesszcze jedno. Proszę Cię GAMBiT, powiedz mi na którym serwerze nip/ tuck jest dostępny.
Ja ściągam z Razorback, ale to idzie jak krew z nosa:(.

ocenił(a) serial na 10
laura_8

ja sciagalem z P2P a konkretnie najlepszego Bearshare

laura_8

Sen to nie jest, zapewniam. Przez pomyłkę zepsułem sobie tę niespodziankę i już wiem kto morduje w tej masce. Zajawka ostatniego odcinka III serii jest w sieci, wygląda imponująco, niczym zwiastun najlepszego thrillera. Czekam na nowe odcinki na TVN, mam nadziję, iż się doczekam...

ocenił(a) serial na 10
cxap

dziś obejrzałem 11 odcinek i zaraz po tym wstukałem w google (zdjęcia) NIP TUCK. to co tam zobaczyłem wyjaśniło kto jest carverem. jesli ktoś nie chce sobie popsuć nastroju to nie róbcie tego co ja.