który sezon wam sie podobał najbardziej ? jeshcze nei skonczylam ogladac 4 sezonu jestem przy 12 odcinku ale jak narazie najbardziej podobal mi sie sezon 3 a wam :> ?
Witam
Każdy sezon był zajefajny, ale również zgodze sie z Tobą, że 3 seria była chyba najlepsza. Dziś obejrzałem ostani już 15 odcinek 4 seri i zastanawiam sie czy bedzie 5 seria?! Teoretycznie może być, gdyż zakończenie pozostało nie do końca zamknięte, tzn zamknięte zostały wszystkie wcześniejsze wątki, ale jeśli producenci będą chcieli to mogą śmiało kręcić nowe odcinki według mnie. W praktyce zadecydują o tym wyniki oglądalności 4 seri. Ja tam jestem za!
Pozdrawiam
Dla szczęśliwców z szybkim łączem. Z przyjemnością KUPIĘ od kogoś cały sezon 4, oczywiście z polskimi napisami. Cena iście sklepowa: 120 złotych + koszty wysyłki. Chętnych zapraszam na maila: czytelnikfaktu@onet.eu
Witam!
Myślę, że sezon V będzie na pewno. Coś tam o tym pisze na francuskiej stronie tego serialu. No i nie jest wyjaśniona jedna kwestia.... KTO JEST RZEZNIKIEM :)))). właśnie pocisnąłem 15 odcinek IV sezonu - wypasik. pozdro:)
Witam!
Myślę, że sezon V będzie na pewno. Coś tam o tym pisze na francuskiej stronie tego serialu. No i nie jest wyjaśniona jedna kwestia.... KTO JEST RZEZNIKIEM :)))). właśnie pocisnąłem 15 odcinek IV sezonu - wypasik. pozdro:)
Witam!
Hej. Czytałam niedawno wypowiedź Joely Richardson (Julii), że na zamiar wystąpić w 5 serii serialu, więc pewnie taka będzie. Ciekawe tylko kiedy ją nakręcą i kiedy w Polsce wyemitują 4 sezon Nip/Tuck.
zdecydowanie 2 sezon. Rozbudowana psychologia postaci, świetni antagoniści i fenomenalne wzruszająco-mrożące krew w żyłach zakończenie.
3 była do połowy dobra, zakończenie wątku z Carverem uważam za wyjątkowo nieudane i bezsensowne. 4 sezon jest w całości do wyrzucenia do kosza.
na szczęście 5 sezon jest znakomity jak na razie. przeprowadzka okazała się zbawienna :)