PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12070
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

Mam nadzieje że nie zwolnią tempa i ten serial w 2 sezonie zachowa swoją jakość a na to się
zanosi m,in przez nowych fenomenalnych aktorów , trójka moich ulubionych polskich aktorów w
jednym serialu ( Gajos , Radziwiłowicz , Janda) szkoda tylko że Dorociński już na tamtym świecie
:] ale serial na mnie robi wrażenie niby akcji nie ma a 20 min zleci w chwile takie kino powinno się
robić które zmusza widza do myślenia do interakcji a nie tylko patrzenia na gotowy produkt na tacy
. Zachęcam do oglądania tym co jeszcze nie zaczeli

Andrju_juve

wypaplaj więcej szczegółów, co tak skromnie tylko o Dorocińskim..?

ocenił(a) serial na 10
Atka_filmaniak

jakoś na niego zawsze uwagę zwracam bo go najbardziej lubię z młodej floty aktorów :] , jestem bardzo ciekaw roli Gajosa bo to mój top nr 1 wśród polskich aktorów do teog janda i radziwiłowicz a i w reszta też trzyma się bardzo dobrze . Dziwi mnie dlaczego tak mało osób ogląda ten serial ? bo nowatorski w naszym kraju ?

Andrju_juve

Myślę, że na małą liczbę widzów ma jednak wpływ stacja - HBO. Nie wszyscy ją mają w swoich telewizorach. Sama zainteresowałam się tym serialem przez przypadkową reklamę w internecie, jak tylko zobaczyłam obsadę odpaliłam 1-szy odcinek w necie w ciemno i... Bingo! Rewelacja! Takich seriali wciąż brakuje! Radziwiłowicz gra fenomenalnie, reszta aktorów nie ustępuje mu pola.

Andrju_juve

Bardzo podobał mi się dzisiejszy odcinek z Julią Kijowską, jej postać zapowiada się najciekawiej. Chyba czwartek będzie moim ulubionym dniem tygodnia. ;)

ocenił(a) serial na 10
Maciej_Vos

dla mnie Gajos i Janda to najciekawsze odcinki

ocenił(a) serial na 10
Maciej_Vos

popieram. Julia Kijowska jest fantastyczna! tez najbardziej lubię czwartki, chociaż reszta równie dobra.

ocenił(a) serial na 9
Andrju_juve

piękne dzięki...właśnie jestem na odcinku, w którym Szymon przychodzi w mundurze i mówi że wraca na misję. Dzięki kolego, dzięki tobie wiem co będzie dalej, wrrr...
Kiedyś słyszałam, że jakaś żona zabiła swojego męża, bo jej na pierwszej stronie kryminału wypisywał nazwisko mordercy. Teraz ją rozumiem.