PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607039}

Bez tajemnic

2011 - 2013
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 12029
6,5 4 krytyków
Bez tajemnic
powrót do forum serialu Bez tajemnic

Masakra, że tak dobry serial (najlepszy w ostatnich latach) w tej zalewie tandety i kiczu schodzi przedwcześnie.

Gajos, Radziwiłowicz, Janda - mistrzostwo absolutne - kręcić dalej póki żyją i jako tako zdrowie dopisuje.
Cielecka też klasa. W pierwszym sezonie Dorociński i Bela świetni.

W mej głowie świta min. kilkanaście możliwości na 3 sezon.

Po drugim sezonie czuje niedosyt - ZA SZYBKO skończony - czemu nie 45 odcinków? no czemu?

ocenił(a) serial na 7
TKH

1. wersja USA ma 3 serie, więc szansa na kontynuację jest, wszystko zależy od tego czy to się HBO opłaci.
2. 35 odcinków, bo oryginał miał tyle. Ingerencje są minimalne, więc nie będą na siłę wydłużać.
3. nawet jak będą kolejne odcinki, to bez Gajosa i Jandy. Ich odpowiedniki w oryginale zakończyły swoje wątki w drugiej serii.

użytkownik usunięty
Szem

Podpisuję się pod petycją, szkoda kończyć coś tak dobrego! Plus proponuję plebiscyt pt. "Kogo chcemy zobaczyć na kozetce" :) Ten serial daje takie możliwości wykazania się, że chyba każdy chciałby w nim zobaczyć swoich ulubionych aktorów.

Albo lepiej bez plebiscytu, bo jeszcze wygraliby bracia Mroczek, hehe

ocenił(a) serial na 8
Szem

A ja odcinki, w których grał Gajos przełączałam... Obejrzałam pierwszy i tak mnie wynudził, że obejrzałam cały sezon omijając odcinki, w których pojawia się wątek tego bohatera. Co do 3 sezonu... czekam z niecierpliwością :)

ocenił(a) serial na 9
TKH

W pełni się zgadzam i dołączam!

ocenił(a) serial na 10
felidiusz

Widać oszołamiającego sukcesu komercyjnego nie przyniósł, bardziej im się widzi kręcenie jakiegoś badziewia, o tematyce bardziej "uniwersalnej", bardziej przystępnej dla zwykłego zjadacza chleba. Szkoda, wielka szkoda.

TKH

podpisuję się pod tym!!

ocenił(a) serial na 10
frosche

ja także :)

TKH

świetny serial, też czekam na 3 sezon!

ocenił(a) serial na 8
sowa32

bardzo dobry serial. czekam na trzeci sezon

niunia_filmaniak

czekam i ja!

TKH

Ponoć niebawem mają ruszyć zdjęcia do III serii. :-)

ocenił(a) serial na 10
Tamit

oby
super wiadomość
dzięki

TKH

Stanisława Celińska w trzeciej serii!!!

ocenił(a) serial na 9
TKH

genialny, mi się bardzo spodobał (a mam 19 lat) - chciałbym zobaczyć 3 sezon z Radziwiłowiczem w roli głównej

ocenił(a) serial na 9
Raftan

Radziwiłowicz oczywiście będzie, a z nowej obsady oprócz Stanisławy Celińskiej, Magdalena Popławska i Maciej Stuhr. A reżyseruje Smarzowski! <3 Nie mogę się doczekać:)

indiana83

wiadomo kiedy HBO planuje zacząć emisje 3 serii?