Biały Lotos: Sezon 3 Biały Lotos sezon 3, odcinek 2
odcinek Biały Lotos (2021)

Biały Lotos | Osobiste potrzeby

Special Treatments 1h 1m
6,5 843  oceny
6,5 10 1 843
Biały Lotos
powrót do forum s3e2

ale obsługa jest równie ważna a zwłaszcza kierownik hotel, a uważam że jak na razie w tym sezonie w sezonie drugim te postacie zostały zepchnięte na drugi i momentami na trzeci plan. A bardzo lubię wątek Armonda z pierwszego sezonu i wątpię ale nadal mam nadzieję że postaci grana przez Christiana Friedelda dostanie więcej czasu ekranowego.

ocenił(a) serial na 8
wirtualny_3

Znaczy Armond to po prostu była cholernie charyzmatyczna postać i wciąż moim zdaniem najlepszy występ aktorski w całym serialu. Murray Bartlett był rewelacyjny ale choćby Belinda nigdy specjalnie mnie nie ciekawiła, wręcz jest jedną z nudniejszych jeśli nie najnudniejszą postacią, w 2 sezonie też nikogo specjalnego tam nie było z takiej obsługi, Valentina była spoko ale niczym się specjalnie nie wyróżniała. Nie wiem jeszcze jak to wygląda z Christianem Friedeldem z jednej strony mógłby dostać więcej czasu ekranowego ale z drugiej czy miałby co pokazać? Bo jak na razie to jak już wspomniałem jedynie Armond z takich postaci robił wrażenie i to przez rewelacyjną kreację Bartletta i jak barwna ta postać była.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Teraz mi się przypomniało że w pierwszym odcinku pierwszego sezonu był wątek tego że jedna pracownic była w ciąży i właśnie takie krótkie wątki na jeden odcinek moim zdaniem też były by na plus.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Jak dla mnie w sezonie 3 najciekawszą postacią jest ta grana przez Waltona Gogginsa, ale to zapewne przez aktora, cóż za charyzmatyczny typ.

ocenił(a) serial na 8
kochamczeresnie

No Walton Goggins gra świetnie, jest zdecydowanie najbardziej tajemniczą postacią, choć mam nadzieję że jeszcze się rozwinie bardziej bo jednak jestem przyzwyczajony do bardziej szalonego Gogginsa, czy to w Fallout czy w Nienawistnej Ósemce czy Justified, bardzo mi się też podoba Aimee Lou Wood w roli jego lasi, która ma chyba mój ulubiony występ jak na razie tego sezonu, uwielbiam jej usposobienie i mimikę a z Gogginsem rewelacyjnie wypadają na ekranie.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Zdecydowanie czekam na rozwinięcie wątku Gogginsa, a co do Aimee Lou to widzę ją pierwszy raz właśnie w Białym Lotosie, ma niesamowity urok i jej postać też przypadła mi do gustu, chociaż zapewne w większych dawkach irytowałyby mnie tak jak irytuje Gogginsa :D tak, dobrze się zgrywa ten duet