Biały Lotos: Sezon 3 Biały Lotos sezon 3, odcinek 8
odcinek Biały Lotos (2021)

Biały Lotos | Amor Fati

1h 27m
7,2 861  ocen
7,2 10 1 861
Biały Lotos
powrót do forum s3e8

3 sezon

ocenił(a) serial na 7

Wiem, że większość uważa inaczej, co oczywiście szanuję, natomiast dla mnie ten sezon to bomba. Dwa poprzednie sezony były dla mnie jak reklama, która leci w tle, a ten był pierwszym, który wchłonęłam jednym tchem, pierwszy raz tak zżyłam się z bohaterami, współczułam im/kibicowałam, a zakończenie może dla niektórych przewidywalne, mnie wcisnęło w fotel. Choć zakończenie bardzo smutne, ale dla takich emocji było warto oglądać. Dziękuję za ten sezon ❤️

ocenił(a) serial na 9
runkowy

nie jesteś jedyna :)

ocenił(a) serial na 8
runkowy

Dla mnie też ten sezon miał ciekawsze postacie niż poprzednie przynajmniej w większości

ocenił(a) serial na 10
runkowy

Zgadzam się w pełni, nie rozumiem skąd u większości komentujących rozczarowanie tym sezonem, jak dla mnie był on właśnie najlepszy

ocenił(a) serial na 9
runkowy

ja nie mogłam przez dwójkę przebrnąć... widać było taki wysiłek, ale taaaaki wysiłek, żeby drugi sezon dorównał pierwszemu, że oczy bolały od samego patrzenia; a trzeci sezon pyknęłam z ogromną przyjemnością; tak więc piąteczka!

runkowy

nie jesteś jedyna, wg mnie ten jest w ogóle najlepszy z wszystkich trzech chyba najbardziej gorzko pokazuje naturę ludzką ale bardzo prawdziwie

runkowy

Pierwszy sezon, jaki obejrzałam, to był sezon 3 (niechcący, kliknęłam "oglądaj" w ogóle się nie spodziewając, że aplikacja puści mi sezon 3, dostrzegłam to w połowie sezonu, więc obejrzałam do końca). Bardzo mi się spodobał, a muzyka mnie powaliła na kolana. Widziałam zachwyty w komentarzach nt sezonu 1, więc podekscytowana włączam a tam... flaki z olejem, nuda aż piszczy. Nie zapamiętałam z niego prawie nic, prócz Tanyi, bo jest sama w sobie dosyć ciekawą postacią, a tym bardziej byłam jej ciekawa, bo wiedziałam już, jaka jest jej przyszłość.
W ogóle scenografia, hotel, ekskluzywność miejsca, stroje aktorów, rola obsługi hotelu w 3 sezonie była na dużo wyższym poziomie - w 1 mamy wodę i kilka palm, jakiś hotel z kanapą i rozkładanym leżakiem w kuchni, w 3 buchają kolory, wille są prawdziwie bogate, woda, dżungla, zwierzęta, spa... Porównując oba miejsca, to jakby w 1 były wczasy pod gruszą, a dopiero w 3 miejsce dla rzeczywiście bogatych ludzi. Jak dla mnie, 3 najlepszy!

ocenił(a) serial na 8
runkowy

Też uważam, że trzeci sezon jest najlepszy. Wychodzi poza powierzchowną satyrę i gagi, ma dużo poważniejszy ton, skłania do refleksji.

runkowy

Popieram, właśnie skończyłam 3 sezon i jestem wstrząśnięta. Najlepszy i najbardziej dający do myślenia.