Czy jest chociaż tycia szansa, że któraś ze stacji polskich wyemituje ten serial. ;)
Mi się zdaje, że tak - może napiszemy petycję do AXN Spin? :> Myślę, że seria powinna być tania więc jeśli już teraz zainteresujemy stację, to po emisji pełnego sezonu powinna się pojawić na AXN :)
well z dubbingiem mogło by wyjść fajnie, w szczególności jeśli by się tym zajął AXN a co do napisów - myśle że to idiotyzm bo mamy już wersje z napisami, a brakuje nam Lektora / Dubbingu dla tego wolał bym oczywiście wersje z lektorem / dubbingiem po mimo że nie trawie lektora ;>
Dubbing byłby dla mnie super, ale zależy jakby wyszedł, poza tym brakowałoby mi tych japońskich głosików. ;D
Jedno jest pewne... Polsat na 99% serialu nie wyemituje. Powód? Wolą puszczać Durne Sprawy i inne paradokumentalne pierdoły. ;)
Kiedyś się o tym dowiedziałam (Wikipedia - wyrocznia wiedzy).
Ale teraz cokolwiek by się stało, świat poszedł trochę do przodu i wątki magiczne (zdaniem Natanka szatańskie) czy też homoseksualne raczej już by nikogo nie zgorszyły, skoro teraz wszędzie tego pełno. A nagość, no bez przesady w starej wersji nie było znowu jej tak strasznie pokazanej,nie była prawdziwa, bo była narysowana, zresztą to animacja dla starszych dzieci, a w szkole w podręczniku do plastyki tej nagości jest jeszcze więcej. Natomiast jeśli chodzi o nową wersję Sailor Moon to nagości prawie nie ma. ;).
No własnie prawie nie ma a jednak jest im trochę wystarczy żeby zrobić jakiś numer z odcinkami oby nie polsat tylko np tvn7 mógłby mieć przykład dragon balla mieli i nie ucinali odcinków .......