fajnie, że ekipa nie została rozbita, a wywindowanie Ryana rodzi wiele ciekawych sytuacji w przyszłości, ciekawe tylko co teraz z Karen, pewnie odjedzie, ale spiknięcie Jima i Pam było oczywiste.
Ryan nie dostanie tej roboty.Jestem tego pewien.Chodzi pewnie o jakąś inną.Ciekawe jak Michael sobie poradzi z Jan.Fajnie jakby byli razem, ale pewnie Jan nadal będzie suką...zobaczymy.Jim i Pam...oj nie wiem co z nimi się stanie.Będą razem ale jak im to wyjdzie to nie wiem.Karen może wogóle nie grać ponieważ Rashida Jones dostała rolę w innym serialu.No i Dwight.Dwight zawiąże sojusz z Andym...hehehe
Trochę szkoda mi Karen. Pam i i Jim pasują mi bardziej jako przyjaciele a nie para. No i pewnie Jan będzie pracować razem z całą ekipą (może)- dla mnie to nie jest suka, tylko taki damski odpowiednik Michaela - zagubiona i troche oderwana od wszystkiego.
Czy ktoś coś wie o 4 serii? czy wogóle jest w planach?
Osobiście uwazam ze PAm i Jim nie beda razem (choc baardzo bym tego chcial;) a to dlatego ze przeciez ten watek ciagnie sie od samego poczatku serialu wiec jak sie zejda to by znaczylo ze serial zmieza do konca:( co do ryana to mysle ze to jednak chodzi nie o niego ale o karen (ale to moje wlasne zdanie;)
CO do 4 serii to oczywiscie jest w planach i ma byc az 30 odcinkow:D:D:D w tym 5 trwajacych godzine :D:D:D:D:
takze bedzie sie działo;D
Pozdrowienia dla wsazystkich fanow Dwighta;D
Za miesiąc zaczyna się 4 sezon!!! Już się nie mogę doczekać, strasznie mnie ciekawi jak to się wszystko ułoży między Pam i Jimem. To było pewne że będą ze sobą, ale myślałem że tak się zakończy cały serial a nie jeden z sezonów. Mam nadzieje że nowy sezon będzie jeszcze lepszy od poprzednich jeśli to jeszcze możliwe.
A ja mysle,ze jednak Jim dostal ta prace.Wkoncu David mowil przez telefon "fajnie bedzie miec tu jeszcze jedna osobe z NBA",tak samo jak w rozmowie z Jim'em.Fajnie jednak jakby Jim i Pam byli razem.Swietnie sie rozumieja a od przyjazni do milosci tylko jeden krok,zreszta mysle,ze juz sie kochaja :)