PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=532928}

Blondynka

2010 - 2021
5,1 5,0 tys. ocen
5,1 10 1 5035
5,5 2 krytyków
Blondynka
powrót do forum serialu Blondynka

czy ona wydaje sie wam byc tak mało autentyczna jak mi.Wogole żenada kobieta jest tak mało przekonująca jeśli chodzi o jej role ze się nie chce tego ogladac:/mdła i bez wyrazu... jeśli obsadzili by inna aktorka w głównej roli moze i by to jakos sie ludzia spodobało- ktos bardziej komiczny serdeczny bo ona mi sie zarozumiała wydaje:/

NAIDZI

,,wogole". wies spiewa i tancuje. proponowalabym opanowanie ortografii. nie mysle, ze kazdy powinien byc specem w tej dziedzinie, aczkolwiek to jest podstawowa wiedza. a co do serialu, to bardzo mi sie podoba. kolejna, po ranczu udana produkcja :) daje tylko 7 za slaby I odcinek.

ocenił(a) serial na 3
julia_k3

porównywanie tej produkcji do genialnego "Rancza" to chyba lekka przesada
jest to raczej nieudolna próba pójścia za ciosem i stworzenia kolejnego serialu o wsi pełnej przywar oraz problemów współczesności ale z pogodnym zabarwieniem
widzowie chyba tylko z tęsknoty, sentymentalizmu i braku czegoś lepszego o tej tematyce przesiedli się na tę spłaszczoną nawiązankę

julia_k3

Zgadzam się. Może ten serial nie jest aż tak komiczny jak Ranczo ale jest dosyć "polski" aby go polubić. Na tle takich gniotów jak apetyty na życie i np.licencji na wychowanie (bzdury do potęgi a śmiech wymuszony), Blondynka wypada bdb. Co do Julii Pietruchy to powiem tak: jest autentyczna bo kto potrafiłby się odnależć na "takim zadupiu" będąc rodowitą warszawianką hę? Jest zagubiona i trochę sztuczna bo ma być. Ona po prostu uczy się dopiero życia. Ja daję 7/10 za humor i język "nadburzański".

ocenił(a) serial na 3
NAIDZI

zgadzam się w całej rozciągłości
mdła, bez wyrazu, sprawia wrażenie zarozumiałej pannicy patrzącej z góry na ciemny lud wiejski oraz mniej ciemny i podobnie zarozumiały lud miejski
scenarzyście chyba średnio spodobało się to, co stworzono na podstawie jego pracy