Zawiodłem się.
Liczyłem na zmianę czołówki i powrót do klimatów tej z pierwszej serii, a tymczasem dostaliśmy tę samą czołówkę co w serii trzeciej, ale ze zmienionymi scenami z Moro. Porażka i załamka totalna. :/ A tyle czekałem....
Dlaczego mieliby zmieniać czołówkę, skoro nie zrobili tego w trzeciej serii kiedy to po raz pierwszy pojawiła się Joanna Moro .
Bardziej uzasadnione zmienienie czołówki w 3 sezonie - Gdy po raz pierwszy Blondynka zagrała Joanna Moro .
Ale nie teraz, ale każdy ma prawo do swojego zdania
Kiedy Julia grała to też zmienili czołówkę, więc argument troszkę nietrafiony.
Okej masz racje , ale co niby chcesz zmieniać ?
Czołówka jak najbardziej oddaje piękno tych okolic gdzie jest nagrywana ,, Blondynka ''
Co zmieniać? Przede wszystkim brak przez to powiewu świeżości (poza zmianą scen z Moro). Bardzo chciałem żeby czołówka czwartej serii nawiązywała do tej z serii pierwszej (moim zdaniem najlepszej).
O ile mnie pamięć nie myli to producenci różnych produkcji zazwyczaj przy czwartym/piątym sezonie robią nawiązania do serii pierwszej. Była dobra okazja by wymyślić nową czołówkę z Moro, ale nie, po co? Wystarczy tylko zmienić parę scen. A wokal lepiej niech zostanie ten sam (nie żeby był kijowy, ależ skąd :|).