Zaraz za mną 1 sezon , a to oznacza , że złapałem cholernie bakcyla na tem serial. Główny bohater to
Bojack Horseman . Gdy oglądam ten serial to nie mogę oprzec się wrażeniu, że tak chciałem aby moje życia wyglądało bądź wyglada serial daje ogromną końską dawkę Zapewniającą rozrywkę.
To jest jedna z najlepszych seriali w którym moim ulubionym głównym bohaterem jest Koń.
A jaram się historią antropomorficznego człowieka-konia BoJacka Horsemana, gwiazdy popularnego w w latach 90. sitcomu Rozbrykani, którego życie po zakończeniu prac nad sitcomem zamieniło się w ciąg przypadkowych rauszy. Po kilku latach staczania się postanawia rozpocząć karierę od nowa, wciąż zmagając się z uzależnieniami i wynikającymi z nich tragikomicznymi sytuacjami. W powrocie na szczyt pomagać mu będą jego współlokator Todd Chavez, agentka Carolyn i ghostwriterka Diane Nguyen.
Serial opisuje historię antropomorficznego człowieka-konia BoJacka Horsemana, gwiazdy popularnego w w latach 90. sitcomu Rozbrykani, którego życie po zakończeniu prac nad sitcomem zamieniło się w ciąg przypadkowych rauszy. Po kilku latach staczania się postanawia rozpocząć karierę od nowa, wciąż zmagając się z uzależnieniami i wynikającymi z nich tragikomicznymi sytuacjami. W powrocie na szczyt pomagać mu będą jego współlokator Todd Chavez, agentka Carolyn i ghostwriterka Diane Nguyen
Podoba mi się pomysł, dialog , cięty język, riposty, no i bardzo elokwentne teksty, dużo slangów nowoczesnego języka zasypuje nam serial jak i starożytnego. To jest dla mnie kamieniem milowym! Miałeś kiedyś go obejrzeć ten serial, a zawsze wolłem niewysiadać na tym przystanku.
Zero infaltyzmu, produktu , ktire bywają chłamem, wrecz przeciwnie tem serial. Jest odwrotnością i bardzo przypada do mojego gustu - , codziennych problemów, pokazania jak wygląda swiat sław od backstrage