Anatomia prawdy
powrót do forum 3 sezonu

http://tvdonewright.com/2012/06/body-of-proof-loses-stars-for-season-3/

Jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić.

Villemo339

Muszę nadrobić w wakacje 2 sezon, ale patrząc na te cięcia w obsadzie jakoś trudno mi to sobie wyobrazić. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego takie Revenge na ABC dostaje śmiało zielone światło na kolejny sezon z oglądalnością finału na poziomie 7,85 miliona widzów. A Anatomia prawdy z ponad 10 milionami ma takie problemy z przetrwaniem na antenie? A teraz jeszcze z budżetem! Kompletnie tego nie rozumiem.

Villemo339

wlasnie to przeczytalam. zwariowali! uwielbiałam Buda, a Peter to taka ważna postać. No szczerze mówiąc cieżko mi wyobrazić sobie pracę Megan bez niego, dziwnie będzie. Pewnie dużo ludzi będzie zawiedzionych i ABC musi się naprawde postarac zeby mimo tego ludzie nadal chetnie oglądali Body of proof. Moim zdaniem zła decyzja.

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

Też tak sądzę. Bo co teraz Megan będzie robić? Siedzieć cały czas w labolatorium? Już nie mówiąc o tym, że dużo osób chciało zobaczyć Megan i Petera razem. Kompletnie bez sensu. Nie wiem o czym teraz ten serial będzie.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

To straszne ;( nie mogę w to uwierzyć, oby to były tylko plotki :(

ocenił(a) serial na 7
megan1011

John Carroll Lynch potwierdził na twitterze, więc raczej nie są to plotki.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

nie potrafię sobie wyobrazić tego że Megan nie będzie już dogryzać Budowi, zamiast niego mogli by usunąć Sam albo chłopaka Megan

ocenił(a) serial na 7
megan1011

Sam też usuwają

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

jak powiesz że kogoś jeszcze to sie zabije

ocenił(a) serial na 7
megan1011

Peter.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

o nim już wiem to straszne usuwają postacie które nadają temu serialowi charakter

a czy będzie ktoś nowy w obsadzie?

ocenił(a) serial na 7
megan1011

Nie wiem niestety, ale wątpie, żeby wrzucili kogoś na stałe. Tą trójke wywalają w końcu ze względu na cięcia budżetowe.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

to jest jednak dziwne w końcu serial miał tak ogromną oglądalnośc

megan1011

ooo tak, mogli wywalic chlopaka Megan a zostawic Petera, Aidan dziala mi na nerwy. Chociaz jesli cieca budzetowe to wiadomo ze Peter mial wieksza role wiec wiecej kosztuje jego zatrudnienie.

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

A jednak to nie ''cięcia budżetowe'' (przynajmniej tak twórcy twierdzą).
Pojawią się dwie nowe postacie, szczegóły w linku poniżej:
http://tvline.com/2012/06/08/body-of-proof-season-3-cast-changes-spoilers/

Villemo339

no powiem szczerze, że po przeczytaniu tego artykułu jestem ciekawa nowych postaci :D i troche lepiej jestem juz nastawiona do tego pomyslu, moze faktycznie doda to serialowi dynamiki, elementow zaskoczenia, zobaczymy jak to bedzie :)
ale mimo wszystko szkoda ze az 3 swietne postaci poszly 'do odstrzalu' :(

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

Lubiłam Sam, ale nie powiedziałabym, że wnosiła wiele do serialu...Natomiast Petera będzie mi brakowało, chociaż w drugim sezonie jakoś nie podobał mi się tak bardzo jak w pierwszym. Liczę na ciekawy wątek "Megan/ nowy detektyw (jej eks, który próbuje ją odzyskać)" :D

ocenił(a) serial na 10
mmadelinee

Wiadomo już kto zagra detektywów?

Villemo339

Jak ktoś oglądał ostatni odcinek drugiego sezonu, to może się domyślać, dlaczego Petera nie będzie w trzecim sezonie.

ocenił(a) serial na 7
CzerwonyKaktus

''Mark Valley (ostatnio w "Harry's Law") dołączył do stałej obsady 3. sezonu serialu "Anatomia prawdy", który przechodzi szereg kreatywnych zmian.
Valley jest w ostatniej fazie negocjacji, lecz podpisanie umowy jest już formalnością. Aktor wcieli się w detektywa Tommy'ego Sullivana, który przeniósł się z Nowego Jorku, by odnowić kontakt z Megan Hunt (Delany). 20 lat wcześniej byli parą, póki on jej nie zdradził.
Mark Valley znany jest także z pracy przy serialu "Człowiek - cel". Przypomnijmy, że z obsady odeszli Nicholas Bishop, John Carroll Lynch i Sonja Sohn.''

źródło: Hatak

Btw, wiedziałam, że to nazwisko coś mi mówi, i wiem! Aktor grał w Pasadenie (gdzie jedną z glównych ról miała również Dana Delany). Niestety nie wyjaśnie kogo, bo samego serialu nie miałam szansy obejrzeć.

Villemo339

Mark Valley? Fajnie. Oglądałam serial "Human Target", gdzie grał główną rolę i bardzo mi się spodobał. Dużo lepszy (i atrakcyjniejszy) od Nicholasa Bishopa (Petera). Już się nie mogę doczekać. Będzie fajna chemia.

CzerwonyKaktus

ja mam nadzieje ze na rzecz Marka Megan szybko rzuci Aidana bo nie mogę go zdzierżyć ;P

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

Aidan to w ogóle taki dziwny, nijaki ''dodatek''. Już wolałabym tego, z którym miała coś tam w pierwszym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

Derek był fajny :)

Villemo339

dokladnie, jest nijaki i irytuje mnie jego sposob bycia. zgadzam sie z Toba i megan1011 ze Derek byl lepszy :D

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

Aktor Elyes Gabel znany m.in. z seriali takich jak Game of Thrones i The Borgias (dwóch, które oglądam tak nawiasem, al cii) zagra postać detektywa Adama Schaeffera. Więcej informacji na TVline, linku niestety podać nie mogę ;)