PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801128}
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 32667
6,7 15 krytyków
Bodyguard
powrót do forum serialu Bodyguard

rzeczywiście niezły serial; chciałby ostrzec wielbicieli/ludzi którzy znają Line of Duty że to nie jest zbyt podobne; " Anglicy" (BBC/itv) robią niezłe kino tego typu walka z terroryzmem/sensacja/policyjne; uważam że oceny na IMDB trochę przesadne ale rzeczywiście to bardzo dobre (uważam że ponad 8 powinny mieć serie które wnoszą coś nowego, coś czego nie było przedtem jak Breaking bad, House; Bodyguard to jest na prawdę telewizja najlepszej klasy, jednak wątek polityczny służ specjalnych i terroryzmu raczej "wtórny"; zastrzeżenie, które mam po 5 odcinkach (6 ostatni w przyszłym tygodniu), że w finale sezonu nie poznamy żadnych odpowiedzi; ja wole jednak seriale które w ostatnim odcinku sezonu zamykają jakiś wątek... ale może się mylę to odpowiem po obejrzeniu 6 ostatniego odcinka

ocenił(a) serial na 8
marcinguzek

Jak wrazenia po ostatnim odcinku?

ocenił(a) serial na 8
KKrrSS

z przyjemnością informuję że finał sezonu (6 ostatni odcinek serii) wyjaśnia wszystkie wątki; finał sezonu zdecydowanie potwierdza wysokie noty z IMDb; cały serial jest spójny; w finale trochę niespodzianek - niektóre postaci okazują się nie tym za kogo się przedstawiały, zdrajca jest też raczej nieoczekiwany; tak jak pisano powyżej serial nie zostawia wątków na sequel ... i to chyba dobrze; natomiast przy użyciu głównych bohaterów można opowiedzieć nową równie fajna historię; przy okazji widziałem w UK zapowiedzi następnej serii "Line of Duty" (twórców Bodyguard)

marcinguzek

Lubię takie seriale. Dobre aktorstwo, świetny klimat a przede wszystkim spójna historia z zadowalającym zakończeniem. To tak rzadko spotykany przypadek.

RadoslawKamil

Można ten serial obejrzeć gdzieś poza Netflixem ?

Lemur_20

Legalnie to chyba nie.