PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

Czy ktoś ma może jakiekolwiek informacje dotyczące 4 sezonu?

anness8

Jest potwierdzone, że 4 sezon będzie, ale bardziej szczegółowych informacji nie znam ;)

ocenił(a) serial na 9
anness8

ponoć tommy i julia mają pojawiać się bardzo sporadycznie (co by pasowało odnośnie ostatnich odcinków trzeciego sezonu), oczywiście to samo z elizabeth ("ich" córką)

ocenił(a) serial na 9
no_silence

Ja widzialam tylko 1 odcinek i to bez napisow:)
Ps.Kitty chyba bedzie chora?

anness8

Spojlery !!
do tej pory widziałam 5 odcinków. Kitty faktycznie będzie chora. Z tego co pamiętam to będzie chłoniak. Kevin i Scotty będą starali się o dziecko. Sarah wyjedzie do FR i tam będzie miała romans z uroczym Francuzem ale wróci do Pasadeny kiedy dowie się, że Kitty jest chora. Jednak Francuskie Bóstwo pojedzie za nią do Stanów i zamieszka w ich rodzinnym domu. Justin będzie się hajtał z Rebeccą. Holly będzie chciała włożyć w ten ślub sporo kasy. Jedak okazuje się, że Holly źle zainwestowała w fundusz powierniczy i praktycznie jest bez grosza.

Gladys

Ja widziałem na razie cztery - i szczerze mówiąc ten sezon zaczyna się dennie. Rak, krojenie trupów w prosektorium - i w sumie na razie tyle. Humoru brak, postaci jakby mniej (wszystko kręci się wokół Kitty i Justina, cała reszta rodzeństwa albo całkiem zniknęła [Tommy i praktycznie Ryan] albo została odsunięta na dalszy drugi plan [Sara, Kevin]). Mam nadzieję, że to się szybko zmieni, bo akurat Justin nigdy mnie nie ciekawił, a Kitty wolę w wesolutkiej wersji. :P

ocenił(a) serial na 7
anness8

Ja jestem po siódmym, który jeszcze póki co oglądałam bez napisów polskich i marnie zrozumiałam, ale działo się jeszcze tyle że wróciły dzieciaki Sarah i Francuz został oddelegowany do Nory i przedstawiony jako jej znajomy, no ale Peige (czy jak ona tam ma, córeczka Sarah) nakrywała matkę i francuza na całusach i potem zamieszkał on z nimi. Kevin i Scotty załatwili z jakąś tam przyjaciółeczką że ona urodzi im dziecko a w zamian oni jej pomogą coś tam w jakiejś firmie z torebkami czy coś. No a Justin chodzi do szkoły medycznej i kroi zwłoki oraz przygotowuje się do ślubu z Rebeccą... No i na samym końcu siódmego odcinka się okazało że Rebecca jest w ciąży. ;)

ocenił(a) serial na 7
izu_sia

A no i Kitty jest chora, leczy się na tego raka i nie ma już włosów xD

ocenił(a) serial na 9
izu_sia

Odcinek 4x05 fajniutki był:)
Jak zobaczylam Luca i Justina w tancu i Kevina minke to myslalam ze padne ze smiechu, bardzo zabawna scenka:)

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

SPOJLER!!

oglądam na bieżąco na sidereel.com i moge dodac, ze Rebecca nie wie, co zrobic ze swoja ciąża - Justin (nie mając o niczym pojęcia) rzucił jakąś uwagę na temat nieodpowiedniego czasu, że wszyscy są tak zajęci itp., co ją mocno zdeprymowało...
jak do tej pory moim zdaniem jedną z najlepszych scen w sezonie była ta, gdy Luke plywal w basenie i cala rodzina siedziała na leżakach otwarcie gapiąc się na niego i niemalże śliniąc (Kitty zadzwoniła po Rebeccę, Soula, Kevina i Scotty'ego, tylko Justin był mocno zdegustowany całą sytuacją), świetne dialogi i... całość^^

ciekawe, jak się rozwinie wątek z Holly, skoro na jej reputację i pieniądze poluje jakiś facet, jeszcze z "zaprzeszłości" z Williamem . W ostatnim odcinku, pod koniec, po bardzo udanym dla Walker Landing (czy jak to się tam nazywa) festiwalu wina, Holly i Soul schodzą do piwnicy i okazuje się, że całe ich wino przeznaczone na sprzedaż "wydostało się" z beczek i zalało posadzkę - tak więc (zagrożona wcześniej) Holly straciła wszystko, na co liczyła.

Najgorsze moim zdaniem jest to, że w całym przedsięwzięciu ściągnięcia Holly na dno, uczestniczy Ryan (kolejna latorośl Williama), który wciąż pracuje w Ojai...

ocenił(a) serial na 8
joy_

Mam pytanie :0
a na jakiej stronce ja moge oglądac po polsku bracia i siosrty 4 sezon ???? prosze :)

ocenił(a) serial na 8
Mother_Earth

No zgadzam sie z tobą bez 2 zdań!!
Jak to oglądałam to myslałam że ze smiechu nie wyrobie xD Ale ten Kevin to mnie na maxa rozwalił :) haha

ocenił(a) serial na 10
aanetaa2012

RAYAN JEST STRASZNIE GŁUPI!!!!!!!!!! NIENAWIDZE GO NIECH KTOŚ WRESZCIE ZROBI Z NIM PORZĄDEK I GO WYRZUCI Z FIRMY !

ocenił(a) serial na 8
londontown

Noooo on jest okropnie głupi ale chyba już go z tej firmy wywalili we wczorajszym odcinku ale znowu ta Holi znowu swoje udziały sprzedaje czy cos takiego nie wiem xD