Cześć. Właśnie znalazłem ten serial i nie wiem czy jest dobry. Opis taki sobie, prema na youtubie oczywiście super jak zwykle :) Ale chciałbym poznać wasz opinie czy jest dobry, opłaca się w niego " wciągnąć " itd. Tak na chłopski rozum o czym jest i do jakiego innego możecie go poruwnać ???
Jest to bardzo dobry serial obyczajowy opowiadający o perypetiach rodziny Walkerów - praca, rodzina, dom, intrygi, kłamstwa, wzruszenia, ich kłopoty, uzależnienie, seks i takie tam. Dość odważnie ukazany wątek homoseksulany. Bardzo dużo także polityki. Oglądając serial można odnieść wrażeni, że niemal w każdym odcinku jest to samo (mam na myśli sprzeczki rodzinne), jednak wciąga to i chce się oglądać. Dla mnie ten serial jest szczery, dobrze zagrany i potrafi nawet wzruszyć. No a do tego piękne kobiety i przystojni faceci:) Szczerze polecam, choć nie koniecznie musi Cię wciągnąć.
Został mi ostatni odcinek 3 serii i szkoda, że już koniec:(
Witaj!
Jest to jeden z lepszych seriali jakie kiedy kolwiek widziałem. Dawno tak mnie nie wciągnął film. Można się pośmiać, ale również będa momenty smutne. I choć jestem facetem to na prawdę z ochotą oglądam ten serial. Tak na prawdę to jest jedyny serial jaki oglądam. Warto jednak zapoznać się ze wcześniejszymi dwoma seriami, bo one dużo tłumaczą. Serial godny polecenia. Zwariowana rodzina, któa nigdy nie potrafi siedzieć cicho. Ciągle się coś dzieje. Zawsze chce się, aby serial trwał jeszcze chwilę. POLECAM.
Pozdrawiam
paweł