Nie no spodziewałem się,że będzie dobrze ale nie że aż TAK!!!świetny początek drugiego sezonu-jak zwykle kupa śmiechu ale również smutne momenty i łzy...oby tak dalej i czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek!
PS scenka na cmentarzu była po prostu boska:D
Zapraszam do komentowania odcinka;)
Opłacało sie tyle czekać :)
Ciekawi mnie Saul ... ciekawe jaką tajemnice skrywa ... podejrzany jest z tym 'przyjacielem' :)
Scena na cmentarzy rzeczywiście była świetna :P
Kitty miała cudowną mine jak pokazywała tą ohydną suknie ślubną :D
Czekam na kolejny epizod :)
Oglądamy, oglądamy :D:D:D Zaraz zabieram sie za drugi odcinek (2x02). Ciekawe co z Justinem...
Wątek Saula robi sie dośc dziwny ;>
Poza tym - jak zawsze - jestem zachwycony. Oglądam po angielsku i sam sobą jestem zaskoczony, ze tyle rozumiem ;)
Noo ja właśnie skończyłem oglądać drugi odcinek.Świetny jak pierwszy odcinek a może nawet lepszy.Scena w samochodzie po prostu boska:D
Oczywiście musiałem się popłakać przy niektórych scenach!
Jeśli chodzi o Saula to podejżewam,że naprawdę jest gejem... a co wy o tym sądzicie?
PS ma ktoś ..... angielskie???
Nie zrozumiałem tych kłótni politycznych z dziennikarzem... O co tam poszło?? I czy ktoś może mi napisać, co lekarz powiedział Norze na temat Justina?? (scena w szpitalu) On cos tam jej tłumaczył....
Jeśli chodzi o scenę w szpitalu to nerwy Justina są pozrywane(?)i to boli jak cholera:D Nora się pyta czy lekarz może mu coś przepisać na ten ból,ale z uwagi,że Justin był narkomanem to on sam musi podjąć decyzję w tej sprawie:brać czy nie?Lekarz zalecił natychmiastową rehabilitacje jednak bez leków...i tu uciął:D Justin zostanie na wózku jakieś dwa tygodnie żeby nie obciążać nogi.
Co do scenki w samochodzie to też niektórych rzeczy nie zrozumiałem bo tak szybko nawijali,że szok!No to tak:dziennikarz zaczął najeżdżać na cała rodzinkę Walkerów:D najpierw oberwało się norze za potępianie wojny w Iraku.Została porównana do terrorystów:D Następnie oberwało się Kevinowi kiedy dziennikarz zaczął wyśmiewać jego związek z bratem senatora.Nora i Kevin oczywiście chcieli zadzwonić do radia żeby wygarnąć dziennikarzowi jednak Kitty ich powstrzymała.Do czasu...:D To wychylenie Nory z samochodu i "You tell him Kityy!"-po prostu zabójcze:D Później była kłótnia o to,że Abraham Lincoln był gejem.
Jak się Wam podobał odcinek?Lepszy od pierwszego?Widzieliście trailer do następnego?
W trzecim odcinku pt. "History Repeating" pojawi się Scotty:-)
http://abc.go.com/primetime/brothersandsisters/?pn=recap#t=25737&d=34323
No i jakie wrażenia po trzecim odcinku?U mnie jak najbardziej pozytywne.Dzisiaj(dopiero)oglądnąłem dokument Michaela Moore i jestem wstrząśnięty tym wszystkim co się dzieje jeśli chodzi o wojnę w Iraku...Bardzo dobrze,że powstał taki serial jak Brothers & Sisters!!!
PS hehe wielki powrót Scottego-będzie się działo:D
Za chwile zabieram sie za trzeci odcinek :-)
Scotty jest świetny ... Kevin bedzie miał problem
Ja już chce wesele ... kolejne spotkanie rodziny Walkerów z cdowną rodziną Roberta xD
grrrr... ściągnął mi się jakis fałszywy plik ;/ I musze znów czekać. Ale dziś obejrze :) W razie czego będę znów pytał, jak czegoś nie zrozumiem :D:D
Nioo dzisiaj pojawiły się literki do trzeciego odcinka więc zaraz zaczynam oglądać:)Polecam takie oglądanie bo o wiele lepiej jest tak oglądać.Chociaż i tak pewnie zrobię do nich polskie napisy bo pewnie i tak wszystkiego nie zrozumiem podczas oglądania a oni tak szybko nawijają...
40 minut za mną i jak zwykle te 40 minut były świetne.Może w tym odcinku nie było tyle śmiechu co zawsze,ale widziałem już trailer do następnego odcinka i tam podejrzewam,że będzie tylko śmienie:D
Nic nie wyjaśniło się w sprawie Saula,ale nadal podejrzewam,że może być gejem:> a przynajmniej coś ukrywa...Szkoda Justina bo musi naprawdę cierpieć-w końcu wziął te tabletki i zobaczymy jak dalej się potoczą jego losy jednak jak już po 160 miligramach miał odjazd(co było widać po jego twarzy na końcu odcinka)to co będzie się działo jak będzie łykał codziennie te pigułki...
Powrót Scottego-coś mi się zdaje,że Kevin nie dotrzyma wierności:D
...Kitty to poważna sprawa.-Wiem,to limitowana edycja -boskie:D
Hmmm... rzeczywiscie odcinek refleksyjny...
O co chodziło z byłą zona senatora i z czym Kity blefowała jak z nią rozmawiała ??
A za co Scotty miał byc aresztowany?? Jeździł po pijaku??:D
Skąd masz oryginalne literki??
No to teraz Gotowe..., a potem Dexter a potem Skazany... :D:D:D
Pozdrawiam ;)
Żona senatora zagroziła,że pójdzie do Larrego Kinga i opowie o romansie Roberta i ich niani.Kitty blefowała ponieważ okłamała Courtney,że rozmawiała z Bridget(niania)i,że ona powiedziała,że nie spała z senatorem.
A co do Scottego to wypił lampkę Pinota i musiał dmuchnąć w alkomat i wyszło,że ma 0,8 promila alkoholu we krwi:D a został zatrzymany za stłuczone światło.
Jeśli chodzi o Dextera to 3 odcinek boski:D
No właśnie - w końcu dobry plakat!
Widzieliście już czwarty odcinek? Aż dziw bierze, że w drugim sezonie "najgrzeczniejszym" z trzech braci okazuje się być jak do tej pory... Kevin.
Ej oglądaliście może trailer do czwartego odcinka?Tam na końcu jest pokazane jak ktoś chyba bije się z Kitty na tym przyjęciu weselnym i o dziwo w odcinku który ściągłem nie było tej sceny.Czekałem przez cały odcinek i nie było żadnej bijatyki:D...a wy ją mieliście?Może mam inną wersje odcinka???
"Dawid19, a a ostatnie odc 1szego sezonu po angielsku ogladałeś?:)"
Niestety tak,ale ostatnio widziałem na kinomanii literki do 23 odcinka-niestety dostać się tam to potrzeba cudu:D
Heh czyli wychodzi na to,że tej sceny nie dali do odcinka.Tak czy inaczej odcinek dobry.Można się było tego spodziewać,że Justin zacznie kręcić z tymi tabletkami.
...a ja nadal uważam,że Saul jest gejem:D
Dzięki Ci Boże za serial Brothers & Sisters:D
Jestem po piątym odcinku.Wow i teraz można porównać prawo rodzinne panujące u nas i w Ameryce!Matka pracująca która dobrze opiekuje się swoimi dziećmi a i tak bezrobotny ojciec dostaje tymczasową pełną opiekę nad dziećmi!Przecież w Polsce to by było prawie niemożliwe...
Hehe Kitty jednak w ciąży:)
Justin-qrde już myślałem,że dał sobie spokój z tymi tabletkami,ale niestety nic z tego:(
No i wreszcie piosenka w serialu i do tego świetna.I oby tak dalej bo lubię jak w serialach leci dużo piosenek;)
W skali od 0 do 6 daję mocnego piątaka:)Teraz nie pozostało nic innego jak czekać na kolejny odcinek...
Jest jeszcze ten cholerny Tommy, który nie potrafi zawalczyć o żonę, tylko kręci z sekretarką. Świetny odcinek. Bardzo mi się podobał. Szacunek dla scenarzystów.
Musicie przyznać,że siódmy odcinek był świetny!Wreszcie Saul przyznał się,że jest gejem.Może trochę późno,ale to świadczy o tym,że w USA również nie łatwo przyznać się do tego że jest się gejem!Justin nieźle zjechał każdego no,ale to normalne kiedy jest się uzależnionym.
Ps.w takiej chacie to aż się chce być na odwyku:D
Ps2.Następny odcinek dopiero 25 listopada:/ grrr....
Rzeczywiście - siódmy odcinek był super. Jestem bardzo ciekawa, co wydarzy się dalej.
Przerwa jest chyba spowodowana strajkiem scenarzystów. Trudno. Pocieszam się, że to i tak lepiej niż w przypadku PB, gdzie przerwa potrwa aż do 14 stycznia.
Heh jeśli chodzi o PB to ja tak bardzo nie jestem smutny(3 sezon-badziew że szok!)za to B&S trzyma nadal poziom!
o matko, o matko - jestem dwa odcinki do tyłu :/ Ale z drugiej strony fajnie sobie obejrzec taki dwa odcinki na raz :D
Hehe ja też byłem w tej samej sytuacji i dwa odcinki pod rząd to jest co tygryski lubią najbardziej:D
Chociaż z drugiej strony ja bym sobie to na twoim miejscu podzielił bo kolejny odcinek dopiero 25 listopada:(
no może i tak, ale mam jeszcze mnóstwo innych seriali do obejrzenia, więc jakoś wytzymam do tego 25 listopada :D:D:D ;)
Pozdrawiam ;)
Widzieliście fragmenty nowego odcinka na stronie serialu? Ciekawie będzie. Czyżby miało nie dojść do ślubu?
Ślubu w ósmym odcinku (jeszcze) nie było. Natomiast Scotty... hmmm chyba na dobre zagości w serialu. Nie będę pisać więcej, żeby nie psuć Wam oglądania. W każdym razie odcinek jest super. Serial staje się coraz ciekawszy.
Wow Chevy Hase w B&S-na początku nie mogłem go poznać!Wiem,że sie będę powtarzał,ale odcinek jak zwykle świetny:)I bardzo dobrze,że Scotty i Kevin są razem-to było im przeznaczone już od pierwszego sezonu:D (chociaż kto by pomyślał,że Scotty w drugim sezonie będzie tyle grał.Spodziewałem się,że będzie to epizodyczna rola a jednak...).Mam nadzieję,że widzieliście zwiastun do kolejnego odcinka:Wreszcie ślub!!!
Ps.co do tych strajków scenarzystów to wg filmwebu "Bracia i siostry - powinien mieć 11 lub 12 odcinków, ich produkcja zakończy się w przyszłym tygodniu" więc jeszcze kilka nam zostało do oglądnięcia...macie może jakieś info o tym?
Zapomniałem:D
Promo do 2x09 http://pl.youtube.com/watch?v=8zAC7aFTGq8
Sneak peek http://pl.youtube.com/watch?v=ZGBmurpskNQ
No to jestem po 3 odcinkach. Długo czekałem, ale dobrze jest tak sobie obejrzeć od razu kilka odcinków :)
Najlepszy był 7 - Justin podobał mi się jak wrzeszczał na rodzinke. Fajna scena.
No i Kevin i Scotty - hihiiihi - tez fajnie :)
Hehe wreszcie doszło do ślubu!!!Już myślałem,że coś się złego stanie i będą nici z ceremonii.Ehh widać,że Scotty nie jest przeznaczony Kevinowi-zawsze się o coś pokłócą:/
Martwi mnie brak zwiastunu do kolejnego odcinka:( Czyżby to już koniec odcinków przez ten strajk?
Z informacji na oficjalnej stronie serialu wnioskuję, że następny odcinek zostanie wyemitowany dopiero 17 grudnia. Zwiastun pojawi się pewnie w przyszłym tygodniu.
Te przerwy....:/
PS.Strasznie cicho na tym forum.Taki świetny serial a nic się nie dzieje!Kiedy serial puścili na Fox Life spodziewałem się większego ruchu a tu nic!:(
Ja uwielbiam ten serial, ale dopiero teraz odkryłem ten topic :)
Moi ulubieni bohaterowie- Holly, Nora, Kitty, Scotty :D:D
Wiecie, że ten David co się pojawił w ostatnim odcinku jest prywatnie mężem Patricii Wettig i zarazem producentem serialu? W serialu grała też już córka Patty swego czasu ;) Ona wcielała się w przyjaciółkę Chada.
Witam, witam! Miło poznać kolejnych fanów w serialu, bo jak na razie to dużo ich w Polsce nie jest...
Czytałem,że Bracia... będą w 2008 roku na TVP więc jest szansa,że będzie ich coraz więcej.Chociaż zdziwiłem się,że TEN serial będzie w polskiej telewizji.Pewnie wszystkie pocałunki gejowskie wytną:D
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Mieliby sporo do wycinania. Swoją drogą ciekawe czy TVP1 jest do końca świadoma jaka tematyka jest poruszana w serialu, a jeśli tak to o jakiej godzinie go puści. Pewnie czwartkowa pora Lost jest zbyt wczesna LOL.
Ja też raczej podejrzewam,że w czasie "familijym" to tego serialu nie puszczą,ale dla chcącego nic trudnego-jeśli ktoś będzie chciał go oglądać to i o 24 będzie go oglądał!
Coś czuję, że ta 24 jest bardzo realna LOL. Masz rację, nawet o 24 się skuszę i będę oglądać B&S w polskiej wersji, chociaż serial z lektorem wiele traci.
Super, że przybywa fanów serialu!
Zapraszam Was też na mojego bloga, gdzie m.in. temat serialowy.
BTW jak Wam się podoba Went Miller z rozdziawioną paszczą?
Niestety, chyba nie prędko zobaczymy kolejny odcinek "B&S". Na oficjalnej stronie w miejscu, gdzie jest informacja o emisji kolejnego odcinka, pojawił się skrót TBD. Jak się domyślam oznacza to, że termin emisji kolejnych odcinków dopiero zostanie ustalony :(((
Niestety przez ten strajk można się było tego spodziewać:( W ogóle jestem załamany bo wszystkie seriale przerwali i nie wiadomo kiedy wznowią emisję!Ale może to i dobrze bo przynajmniej odpocznę od nich na święta i zrobię sobie swego rodzaju detoks bo jak wiadomo jestem serialoholikiem - tak przyznaję się do tego!;D