PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

Czy ktoś mógłby mi streścić 12 i 22 odcinek 3 sezonu?? Próbowałam wszystkimi metodami i nie mogę ich zdobyć ;/ Wielkie dzięki z góry :)

ocenił(a) serial na 7
yennefer021

Tutaj jest 12. odcinek 3. sezonu:

http://btjunkie.org/torrent/Brothers-And-Sisters-S03E12-HDTV-XviD-YesTV-avi/4259 afa63538ae186c50ec8133bbb9b05689533da868

Tutaj jest 22. odcinek 3. sezonu:

http://btjunkie.org/torrent/Brothers-and-Sisters-S03E22-HDTV-XviD-2HD-eztv/5380d e5cb16a6c118cc7cdd8f2dfb35949d49fe499c2

karatetyka

Próbowałam tymi torrentami i niestety nie da rady ściągnąć ;/ Lipa heh

yennefer021

S03E12
Sarah musi wykombinować 120 tys USD na Greenatopie, Kitty może pomóc, ale Sarah nie chce, niestety sytuacja zmusza Sarę, żeby jednak wziąć od Kitty, ale wówczas ta już nie chce dać mówiąc słowa o tym, że jeżeli w coś wierzy to musi sama podołać zadaniu, zaryzykować. Tommy próbuje namówić Saula, aby pomógł mu nielegalnie przejąć Ojai Foods, ten jednak odmawia ostregając, że Tommy może za to pójść do więzienia...
Kitty ma promocję swojej książki o kampani prezydenckiej, na którą z rodziny zjawia się tylko matka Nora. Tommy przekonuje córkę Holly, że wpadła na doskonały pomysł zakupu ziemi, podczas gdy był to pomysł Tommy'iego z nielegalnym sposobem usunięcia Holly z Ojaj.
Robert McCallister zaczyna kampanię na stanowisko gubernatora ale nie wspomina o tym swojej żonie wikłając w to jeszcze Kevina.

yennefer021

S03E22
Kitty coraz częściej wymyka się do parku z dzieckiem, żeby widywać się z Alec'kiem. Umawia się z nim, bo Alec chce kupić nowy dom, a Kitty ma mu w tym pomóc. W drodze powrotnej Kitty i Alec mają wypadek (jechali jednym samochodem), Kitty nie przyznaje się Robertowi, że nie jechała sama autem. Po kilku dniach prawda wychodzi na jaw, ponieważ tym razem Robert wychodzi z dzieckiem do parku, i zauważa tam Alecka z zawiązaną ręką... Dodatkowo syn Aleca mówi "cześć" do ich dziecka.
Po zniknięciu Tommy'ego Kevin i matka zauważają, że dom Tommy'ego wystawiony został na sprzedaż za niezapłacone rachunki. Kevin opłaca zaległości z własnych pieniędzy. Julia jednak decyduje się na pracę w Seattle. Przed wyjazdem informuje Kevina, że gdy jej dziecko dorośnie, to powie mu, że to Kevin jest biologicznym ojcem.
Holly wpadła na pomysł, żeby zatrudnić Ryana w Ojai. Pomysł zrodził się z tego, że Sarah po powrocie do Ojai podejmuje coraz więcej inicjatyw w firmie bez konsultacji z Holly. Zatrudnienie Ryana i otrzymanie przez niego i Rebbece akcji Ojai ma wzmocnić pozycję Holly. Sarah jednak nie zauważa tego problemu i zgadza się bez wahania na podział akcji i miejsca w zarządzie dla Rebbecki i Ryana.

matt78

Dziękuję bardzo za streszczenia tych odcinków!! :)