W każdym odcinku ktoś ucieka z więzienia a policja przy użyciu więźniów w tym samym dniu ich łapie. Prison break to była potęga, breakout king nie dorasta do pięt. I jak dla mnie w ogóle nie wciąga.
Dzięki ;) A możesz mi jeszcze powiedzieć jak ważna rolę odgrywa tu T-Bag(bez spoilerów) i czy jest to chodź trochę związane z Prisonem? Jakieś wzmianki, wspomnienia, bohaterowie... ?
W 2 albo 3 odcinku występuje t-bag i będzie tylko i wyłącznie w tym jednym odcinku. Nazywa się tak samo jak w prison breaku Teodore Bagwell i przeszłość ma taką jak w prison break tzn bohaterowie breakout kings mówią: kilka lat temu uciekł z więzienia stanowego fox river razem z 7 innymi, poszedł siedzieć za gwałty itp
No żadni inni bohaterowie nie wystepują. Jedyne powiązanie to i tu i tam więzienie. Nie chcę Cię zniechęcać, ale ja generalnie nie polecam tego serialu. Zobacz 3 pierwsze odcinki i sam zdecyduj czy chcesz dalej go oglądać.
Pozdro!
BreakOut Kings, nigdy przenigdy w życiu nie dojdzie do takiego poziomu na jakim był Prison Break, dla mnie to gniot.
Nie można porównać tego serialu do PB. Poza samą tematyką ni jak ma się on do PB. A szkoda, bo opisy zachęcały do obejrzenia. Natomiast jak już zaczniemy przygodę z tym serialem, to nie jest zbytnio wymagający.