PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567612}

BreakOut Kings

2011 - 2012
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2580
BreakOut Kings
powrót do forum serialu BreakOut Kings
igrek3_2

W każdym odcinku ktoś ucieka z więzienia a policja przy użyciu więźniów w tym samym dniu ich łapie. Prison break to była potęga, breakout king nie dorasta do pięt. I jak dla mnie w ogóle nie wciąga.

koniu14

Dzięki ;) A możesz mi jeszcze powiedzieć jak ważna rolę odgrywa tu T-Bag(bez spoilerów) i czy jest to chodź trochę związane z Prisonem? Jakieś wzmianki, wspomnienia, bohaterowie... ?

igrek3_2

W 2 albo 3 odcinku występuje t-bag i będzie tylko i wyłącznie w tym jednym odcinku. Nazywa się tak samo jak w prison breaku Teodore Bagwell i przeszłość ma taką jak w prison break tzn bohaterowie breakout kings mówią: kilka lat temu uciekł z więzienia stanowego fox river razem z 7 innymi, poszedł siedzieć za gwałty itp

koniu14

Aha, dzięki ;) I prócz niego nie ma już żadnych powiązań?

igrek3_2

No żadni inni bohaterowie nie wystepują. Jedyne powiązanie to i tu i tam więzienie. Nie chcę Cię zniechęcać, ale ja generalnie nie polecam tego serialu. Zobacz 3 pierwsze odcinki i sam zdecyduj czy chcesz dalej go oglądać.
Pozdro!

koniu14

Wielkie dzięki ;) Zerknę na ten serial ;)

ocenił(a) serial na 1
igrek3_2

BreakOut Kings, nigdy przenigdy w życiu nie dojdzie do takiego poziomu na jakim był Prison Break, dla mnie to gniot.

ocenił(a) serial na 7
igrek3_2

Nie można porównać tego serialu do PB. Poza samą tematyką ni jak ma się on do PB. A szkoda, bo opisy zachęcały do obejrzenia. Natomiast jak już zaczniemy przygodę z tym serialem, to nie jest zbytnio wymagający.

Neo_

Jestem na czawrtym odcinku i podoba mi sie ten serial zobacyzmy co bedzie dalej. Interesujacy jest ten doktorek. Narazie fabułe nie ejst zbyt rewelacyjna ale każde z nich ma jakas swoja przeszlosc ktora wraz z kolejnymi odcinkami bedzie odkrywana a to mnie ciekawi!