http ://uppix. com/ f-gun4fd10d2600102829. png (usuńcie spacje)
Hehe :D
Sporo razy to widziałem ale screen nie jest mój, znalazłem go przypadkiem i jakoś mnie naszło na założenie tematu :).
Zdjęcia nie widziałem bo 'not found', ale zapewne chodzi Ci o te m60 schowane za stertą pieniędzy?
Jeszcze przed premierą V sezonu jak tylko wyszedł plakat, to założyłem podobny temat, w którym miałem nadzieję, że zawiąże się dyskusja, ale niestety obyło się bez echa.
Szkoda, wtedy mógłby to być materiał na głębokie rozkminy nad tym, czemu ta broń tam się znajduje, teraz możemy oglądać to jedynie jako ciekawostkę odnoszącą się do finału.
No wielka szkoda, miałem właśnie nadzieję, że ktoś sobie ze mną porozmawia bo lubię zagadki, a tu lipa... może w innym serialu? Kto wie!
Oby, być może Better Call Saul będzie skrywać podobne materiały dobre pod przemyślenia. Nie mówię tutaj o karabinach maszynowych czy czymś w tym stylu ale Gilligan pewnie coś nam zaserwuje :).
Gilligan podobno z jakimś scenarzystą z BB ma zamiar stworzyć serial science fiction.
Słyszałem o jakimś nowym zakontraktowanym serialu Vince'a, jeśli to będzie SF to obejrzę mimo, że nie przepadam za tymi klimatami. Cóż, jednak po Breaking Bad Vince wyrobił sobie markę i jeśli inne jego produkcje będą trzymały taką szczegółowość rodem z BrBa to ja łykam od niego wszystko.