PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

http ://uppix. com/ f-gun4fd10d2600102829. png (usuńcie spacje)
Hehe :D

ocenił(a) serial na 10
Hajzenberg

Przecież każdy to zauważył chyba.

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

Możliwe, mocno ukryte to nie było, ale jest to ciekawy element :D

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

Mów za siebie.
Hajzenberg dobre oko.

ocenił(a) serial na 10
Dark Defender

Sporo razy to widziałem ale screen nie jest mój, znalazłem go przypadkiem i jakoś mnie naszło na założenie tematu :).

użytkownik usunięty
Hajzenberg

Zdjęcia nie widziałem bo 'not found', ale zapewne chodzi Ci o te m60 schowane za stertą pieniędzy?

ocenił(a) serial na 10

Tak :)

użytkownik usunięty
Hajzenberg

Jeszcze przed premierą V sezonu jak tylko wyszedł plakat, to założyłem podobny temat, w którym miałem nadzieję, że zawiąże się dyskusja, ale niestety obyło się bez echa.

ocenił(a) serial na 10

Szkoda, wtedy mógłby to być materiał na głębokie rozkminy nad tym, czemu ta broń tam się znajduje, teraz możemy oglądać to jedynie jako ciekawostkę odnoszącą się do finału.

użytkownik usunięty
Hajzenberg

No wielka szkoda, miałem właśnie nadzieję, że ktoś sobie ze mną porozmawia bo lubię zagadki, a tu lipa... może w innym serialu? Kto wie!

ocenił(a) serial na 10

Oby, być może Better Call Saul będzie skrywać podobne materiały dobre pod przemyślenia. Nie mówię tutaj o karabinach maszynowych czy czymś w tym stylu ale Gilligan pewnie coś nam zaserwuje :).

użytkownik usunięty
Hajzenberg

Gilligan podobno z jakimś scenarzystą z BB ma zamiar stworzyć serial science fiction.

ocenił(a) serial na 10

Słyszałem o jakimś nowym zakontraktowanym serialu Vince'a, jeśli to będzie SF to obejrzę mimo, że nie przepadam za tymi klimatami. Cóż, jednak po Breaking Bad Vince wyrobił sobie markę i jeśli inne jego produkcje będą trzymały taką szczegółowość rodem z BrBa to ja łykam od niego wszystko.

użytkownik usunięty
Hajzenberg

Mam nadzieję, że będzie mrocznie i naukowo. Co do tej pierwszej rzeczy jestem prawie pewien. O drugą też się tak nie martwię bo w końcu jakiś pomysł na różne wynalazki ma (patrz maszynka do m60 w bagażniku Walta). Tylko za cholerę nie potrafię sobie nazwy przypomnieć.