PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

DO DZIEWCZYN:)

ocenił(a) serial na 10

Czy Wy tez uwazacie ,że Aaron Paul jest mega seksowny? Uwielbiam ten serial,nie z powodu aktora,tylko dlatego,ze jest genialny,jednak na Jessiego milo jest popatrzyć:)Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
gosia222_2

z takim tematem to idz na podforum http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112

ocenił(a) serial na 8
danteusz

No dokładnie. Ewentualnie na forum True Blood.

użytkownik usunięty
zatracony

A żebyś wiedział, forum TB to już forum egzaltowanych, słitasnych pisdeniek, których jedyną formą wypowiedzi o serialu jest smetne wzdychanie do erica....I słusznie, serial robi się denny chociaż do 3 sezonu byłam nim zachwycona.

użytkownik usunięty

Nixx, pozdrawiam, siostro) Mam wrażenie, że jeszcze słowo o Eriku na forum TB, a puszczę pawia. P-eńki mogłaś sobie jednak darować, po co obrażać.

Co do seksowności, to dla mnie for ever WW.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 8
gosia222_2

Dżizas.....

ocenił(a) serial na 10
gosia222_2

Autorka tematu wyraźnie zaznaczyła, że kieruje go do dziewczyn. Proszę się nie wyżywać, panowie.

Moim zdaniem Jesse jest uroczy, ale czy seksowny? Taki zagubiony chłopaczek? Nie bardzo.

ocenił(a) serial na 10
Dziubla

PS. Szczerze mówiąc większe wrażenie robi na mnie Walt, zwłaszcza w skórze Heisenberga :).

użytkownik usunięty
gosia222_2

Nie uwazamy. Po takich watkach- tudzież bitwach aktorów - uważamy jedynie, że dzieciarnia dorwała BB...

użytkownik usunięty

Dlaczego mnie tego nie potrafisz napisać, tylko za plecami na osobnym wątku? Może to właśnie takimi wykłócającymi się postami jak Twój, można zauważyć, że jesteś właśnie tym dzieciakiem? Nie przyszło Ci to do główki?

użytkownik usunięty

Bo mi się nie chce? Swiat nie kreci się wokół twojego anusa...

użytkownik usunięty

Napisać wprost nie chce Ci się, ale obgadywać za plecami w temacie DLA DZIEWCZYNEK potrafisz? Zaprzeczasz samemu sobie.

użytkownik usunięty

Dziecko drogie nie skacz do mnie, szukasz zaczepki to idź sie pospuszczać gdzieś indziej. Nikt Cię tu nie obgaduje - "dzieciarnia" to stan twojego umysłu jak widać... żadna tam obraza, proste stwierdzenie oczywistego faktu.

użytkownik usunięty

Skąd możesz wiedzieć, że jestem dzieckiem? Śledzisz mnie, rozmawiałeś ze mną kiedykolwiek poza tym forum? Wydaję mi się, że nie, więc póki co to Ty tutaj polemizujesz. Do mnie natomiast należy jedynie obrona własnego mienia, która została zszargana paroma postami wyżej. Już nie pamiętasz co napisałeś na temat osób biorących udział w "bitwie aktorów? Uważasz, że wszyscy, którzy wzięli w niej udział są dziećmi? Masz na to jakieś dowody? Czy już nie można nic napisać, bo zaraz sępy się zlecą jak na padlinę, byleby tylko o coś się doczepić. Mało masz problemów w życiu? Potrzebna Ci kolejna głupawa rozmowa tutaj? Wydaję mi się, że nie.

użytkownik usunięty

Nie mówię że jestes dzieckiem, mówię że jetseś infantylny/infantylna. Ale spoko, jako osoba dorosła przepraszam, ze to zauwazyłam i podzieliłam się na forum tą opinią - nastepnym razem przemilcze wszelki objaw zdziecinnienia u ciebie. A teraz wytrzyj oczka i daj adres, wyśle ci lizaczka żebyś się nie boćkał...

użytkownik usunięty

Wiesz, że mnie rozbawiasz, a nie prowokujesz? Wyobraziłem właśnie sobie Ciebie mówiącego głosem dla takich dzieci, jak się im mówi, żeby sobie smoczka pocmokał i wyszło świetnie !!! Drugi Jim Carrey.

użytkownik usunięty

Serio? ciesze się, tak po prawdzie you make me day, wiec chyba nie jest źle. Najbardziej mi się podoba rzecz jasna że nadal nie zajarzyłeś że nie jestem facetem :]

użytkownik usunięty

Nie interesuję mnie czy jesteś kobieta, czy mężczyzną, na pewno jesteś człowiekiem, a to Cię nie usprawiedliwia do tego, żeby od razu pluć jadem w moją stronę. Chyba, że czekasz na równouprawnienie.

użytkownik usunięty

Nie no jakim człowiekiem? ja jestem kotkiem, kociczką właściwie... stary, spłyń ze mnie, do dzisiaj nawet nie wiedziałam kto ty jesteś bo nie chciało mi się sprawdzać kto założył tak denny temat jak bitwa aktorów - ale przylazłeś, zaprezentowałeś się całkiem durnie, żądzasz przeprosin - przeprosiłam, ze uważam cię za dzidziusia, lizaczka chciałam dać, a ty dalej coś tam ciamkasz do mnie... Jadem nie pluje we wtorki, przyjdź jutro, to zaczniemy jeszcze raz, tym razem z prawdziwym jadem a nie urojonym. Kcesz?

użytkownik usunięty

Ja nie potrzebuję Twoich przeprosin, bo nie obrażam się o głupoty, tym bardziej takie, które są wypisywane na forach. Skoro nie wiesz kto zakłada taki temat, to dlaczego do niego nawiązujesz? A co gdyby to był jakiś znajomy z tej strony, którego cenisz i bardzo lubisz, też byś powiedziała po tym, że jest dzieciakiem?

Lizaczka chciałaś dać powiadasz, a mnie się wydaję, że to najzwyklejsza ironia. Chyba, że posługujesz się czymś, czego nie rozumiesz, to już mowa o czymś innym. Jutro mówisz, że będziesz prawdziwym jadem pluła, tak? Hmm, jest tylko jeden powód dla którego są wybierane dni żeby być nerwowym, tym bardziej u kobiety. Okresik? No cóż, jeżeli tak, to bardzo mi przykro, ale nie będę się wdawał w rozmowę z osobą przeciwnej płci, tym bardziej z menstruacjami (to mogłoby mnie zabić). Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego jutrzejszego dnia.

ocenił(a) serial na 9

Temat o bitwie aktorow jest infantylny
Nixx 1:0 BlueSilesia

użytkownik usunięty
danteusz

ejno, dziękuję, ale nie dawajmy takich pomysłów, bo jeszcze trafię - o ironio - do hall of shame jak się zlecą maciusie i zaczną podbijać
:]

użytkownik usunięty

Koleś, ty serio myślałeś że ja cię przepraszam i odczuwam szczerą skruchę? I ze ci lizaki bedę wysyłać? Brawo Jasiu.
Nie czuj się taki wyjątkowy zeby oburzac się o to że wybrechtałam twój temacik nie nawiązując przy tym do twojej skromnej osoby - po prostu to nie była sprawa personalna. Innymi słowy - łajno mnie obchodzi twoja egzystencja tu czy na innym forum. Powiedzmy że podeszłam do sprawy przedmiotowo a nie podmiotowo. Mam nadzieję ze mi wybaczysz to faux pas oraz to coś inne czym się teraz posługuję - to nie ironia bron bosze, ha, nie myśl sobie!
Co do mojej menstruacji, to pospiesznie informuję, iże furious mode będzie aktywny za jakieś dwa tygodnie, serdecznie zapraszam. Wtedy nie jakieś jady - o nie, co tam jady, PHI - wtedy napluję na ciebie najprawdziwszą wodą królewską.

ocenił(a) serial na 10

a ja powiem,ze klócicie sie jak prawdziwe dzieci!!! o taka bzdurę,ze szkoda gadac. podtrzymuję swoja wypowiedz,ze Jessy jest zajebisty!!!P.S. Nie jestem dzieckiem,tylko 29-letnia kobietą:)

użytkownik usunięty
gosia222_2

Udzieliła mi się atmo. Zresztą z dziecmi nie można inaczej jak z dziećmi, nespa?
Co jest zajebistego w życiowym pierdzie, niedouczonym, słabym psychicznie, niedorozwiniętym społecznie a mam podejrzenie że również emocjonalnie, półgłówku Jesse Pinkmanie? No chyba że widziałaś jakoś jego fiuta, tedy już o nic nie pytam, w końcu męska końcówka bywa jedynym atutem w przypadku niektórych osobników.

ocenił(a) serial na 10

brawo!!!! dałaś popis swojej inteligencji:) nie bede sie z Toba wdawac w dyskusję jak to zrobił kolega BlueSilesia. pewnie zjadlabys mnie na kolacje:)) jesli chodzi o Aarona Paula,nie miałam na mysli jego roli w tym filmie, tylko tego jakim jest facetem wizualnie!!!! o gustach sie nie dyskutuje,wiec ja z Toba równiez nie bede. pozdrawiam.

użytkownik usunięty
gosia222_2

Czemu? o gustach się dyskutuje jak najbardziej, tylko zależy z kim:) Oczywiście trzeba mieć szacun do cudzych preferencji - jestem dziewczyną, pytałaś się dziewczyn to odpowiedziałam najładniej jak umiałam. Nee, nie ma dla mnie nic seksownego w pinkmanie, przynajmniej z wyglądu, a tym bardziej z zachowania.
Dla mnie najseksowniejszy w całym serialu był Gale śpiewający Crapa Pelada w 3 sezonie. Albo całkiem seksowny jest Saul gdy knuje. Nie uważasz?

ocenił(a) serial na 10

Saul i Gale??:) Nie,nie uwazam ich za seksownych,cokolwiek by nie robili na ekranie:)

użytkownik usunięty
gosia222_2

Żartowałam... ;]

ocenił(a) serial na 9
gosia222_2

Z doswiadczenia wiem, ze frazy: ,,o gustach sie nie dyskutuje,, uzywaja w wiekszosci osoby posiadajace za przeproszeniem chu.jowy gust

ocenił(a) serial na 10
danteusz

dziekuje:) niech bedzie chu.jowy,ale jest mój własny:)

użytkownik usunięty
danteusz

Wydaję mi się, że trzymasz jej stronę, bo jeszcze niedawno temu wyjaśniliśmy sobie jedną sprawę, ale to normalne, w końcu dziewczyna, nie mam do Ciebie urazy.

ocenił(a) serial na 9

Dziewczyna, ktora lubi The Wire. A to nie jest czesto spotykane ;p

użytkownik usunięty
danteusz

Ja jeszcze nie widziałem The Wire, ale wydaję mi się, że na pewno polubię!

użytkownik usunięty

Ale obiecaj mi jedną rzecz, nie zakładaj bitwy aktorów na ichnim forum...

użytkownik usunięty
danteusz

No żartujesz. Nie często?!

Jak już nic nie zadziała, to przecież zawsze zadziała Idris Elba;)

użytkownik usunięty

Ty kobieto nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Chyba wiem, że to ironia i żarty, bo samemu to napisałem, cytuję:

"Lizaczka chciałaś dać powiadasz, a mnie się wydaję, że to najzwyklejsza ironia."

Mnie się jednak nadal wydaję, że okresu już dostałaś, a nie dostaniesz, ale cóż, nie udowodnię Ci tego.

użytkownik usunięty

No pewnie że okresu już dostałam: z dekade temu. Udowodniłabym ci to jakoś, ale nie trzymam podpasek na pamiątkę.
Dziecko drogie, cieszę się, że dostrzegłeś ironię chociaż w tym zafajdanym lizaku. Przepraszam że potraktowałam cię jak infantylnego retarda, myliłam się, z takim wykrwaczem ironii nie można być az tak głęboko upośledzonym jak zakładałam. a tak na serio; odpimkasz się w końcu jak ze 3 razy prosiłam czy dalej chcesz skakać tak wysoko jak będę miała ochotę?

ocenił(a) serial na 10

nie zesrajcie sie tylko.

użytkownik usunięty
lubiepiernik

nieodrzeczna prośba, każdy musi się wykakać i to nie raz w ciągu zycia.

ocenił(a) serial na 10

ehaieh ale ubaw <ziewa>

użytkownik usunięty

Znalazła się dziewczynka z przerostem własnej dumy. Znajdź sobie chłopaka, ale sądząc po Twoim parszywym charakterze minie parę dobrych lat, zanim to zrobisz. Już się tutaj nie udzielam, żegnam.

użytkownik usunięty

Lol, z dzidzi wyloz burok:) Nie martw się bejbe ja już zamężna. Żegnam, do usług na przyszłość, jak bedziesz chciał się poprztykać przyjdź i poproś znowu.

użytkownik usunięty

BlueSilesia, tekstem o chłopaku katapultowałeś się do Hall of Shame. Tylko słabi mężczyźni mówią 'nie złość się i nie bądź twarda, bo cię nikt nie zechce'.