PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Polecam wszystkim przyszłym chemikom, ten serial mobilizuje do nauki :D

ocenił(a) serial na 10

Dopiero zaczęłaś oglądać ale już oceniłaś :) Mam nadzieje że się spodoba. Polecam.

ocenił(a) serial na 10
veritas2309

ten serial zasługuje na note 10 juz po paru odcinkach, co w tym dziwnego.

ocenił(a) serial na 10
funkadelic

To fajnie oceniasz seriale "po paru odcinkach". Taki Dexter w pierwszym sezonie wgniatał w fotel, a wiemy co się stało w ostatnich sezonach. Serial Herosi pierwszy sezon całkiem fajny, kolejny też przeleciał, natomiast dwa ostatnie sezony to był zamach na dziedzinę kinomatografii bo dwóch ostatnich sezonów nie dało się oglądać. The Walking Dead pierwsze sezony spójne i zarysowywały pewien ciekawy obraz, czwarty sezon wieje nudą już od pierwszego odcinka. Rzadko trafia się tak dobry serial jak Breaking Bad, który od pierwszego do ostatniego sezonu trzyma tak wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 10
veritas2309

ja ten serial ogladalem kazdy sezon po 4 razy, dziewczyna ktora zalozyla ten temat widziala tylko kilka odcinkow i juz postawila 10, no i zasłużenie zreszta bo te pare odcinkow to juz wgn iatało widza.

veritas2309

Czwarty sezon TWD zaczął wiać nudą w połowie, kiedy powrócił Gubernator... wyglądało to tak jakby nie mieli pomysłów na kontynuację. Bo motyw choroby mi się podobał, mała odmiana.

użytkownik usunięty
veritas2309

Sezon 1 za mną, także poszło dość szybko ;)

ocenił(a) serial na 10

tez sobie powiedziałam że mobilizuje do nauki ;D