Jak nie oglądaliście jeszcze czwartego sezony do dlawłsnego dobra nie czytajcie dalej ))
Czy dobrze zrozumiałam, że to Walter otruł małego Brock'a? Ostatnia scena odcinka to ta roślina i jej owoce, które zjadł Brock i które spowodowały zatrucie.
ok, dzięki :) zabieram się w takim razie za 5. bo wszyscy go tu reklamują jako najlepszy.
Ja właśnie skończyłem 4 sezon i gwoli podsumowania powiem tylko, że serial jest wprost kapitalny. Ostatnie 3 odcinki 4 sezonu siedziałem wryty jak nigdy, nic innego mnie wówczas nie interesowało. Swoją drogą trzeba przyznać, że gra aktorska zarówno Bryana Cranstona jak i Aarona Paula jest godna podziwu. No nic, trzeba zabrać się za piątkę ;]
Ja jestem właśnie po odcinku nr 5 piątego sezonu i tak mnie zatkało, ze nie wiedziałam co mam myśleć.
Jak dla mnie ostatni odcinek 4 serii byl najlepszym jak do tej pory (5 serii jeszcze nie ogladalem). Scena śmierci Gusa mnie po prostu powalila na lopatki a najlepsze bylo jak Gus wyszedl poprawil sobie krawat i umarl. Wgl nie wiem czy to zauwazyliscie ale odcinek nazywa sie Face Off - zwazajac na smierc Gusa jest to calkiem zabawny tytul