PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jak nie oglądaliście jeszcze czwartego sezony do dlawłsnego dobra nie czytajcie dalej ))

Czy dobrze zrozumiałam, że to Walter otruł małego Brock'a? Ostatnia scena odcinka to ta roślina i jej owoce, które zjadł Brock i które spowodowały zatrucie.

użytkownik usunięty
magnes_6

tak.

ocenił(a) serial na 10

ok, dzięki :) zabieram się w takim razie za 5. bo wszyscy go tu reklamują jako najlepszy.

użytkownik usunięty
magnes_6

Najlepszy pod względem psychologicznym postaci :)

ocenił(a) serial na 10
magnes_6

Ja właśnie skończyłem 4 sezon i gwoli podsumowania powiem tylko, że serial jest wprost kapitalny. Ostatnie 3 odcinki 4 sezonu siedziałem wryty jak nigdy, nic innego mnie wówczas nie interesowało. Swoją drogą trzeba przyznać, że gra aktorska zarówno Bryana Cranstona jak i Aarona Paula jest godna podziwu. No nic, trzeba zabrać się za piątkę ;]

ocenił(a) serial na 10
seth3241

Ja jestem właśnie po odcinku nr 5 piątego sezonu i tak mnie zatkało, ze nie wiedziałam co mam myśleć.

magnes_6

Jak dla mnie ostatni odcinek 4 serii byl najlepszym jak do tej pory (5 serii jeszcze nie ogladalem). Scena śmierci Gusa mnie po prostu powalila na lopatki a najlepsze bylo jak Gus wyszedl poprawil sobie krawat i umarl. Wgl nie wiem czy to zauwazyliscie ale odcinek nazywa sie Face Off - zwazajac na smierc Gusa jest to calkiem zabawny tytul