PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Breaking Bad zaskakuje i nie wydaje mi się żeby zginął ktoś na kogo wszyscy stawiamy.Jak
myślicie kto inny od Mike mógł by zginąć?

Ja stawiam na GUS-a.

ocenił(a) serial na 10
Mahashiah

Hank. Zabity przez Walta.

ocenił(a) serial na 9
Dziubla

To by było mocne

ocenił(a) serial na 10
Mahashiah

Obstawiam, że na początek zginie Mike, Jesse się o to wkurzy, przejrzy na oczy i postanowi powstrzymać Gusa przed zabiciem Walta i jego rodziny. W końcu w dalszym ciągu ma ze sobą szczęśliwego papierosa, a wypadałoby w końcu wykorzystać tę sztuczkę z rycyną, bo Gus jest już czwartą osobą, która miała zostać otruta i coś do tej pory nikt użytku z tej rycyny nie zrobił. Najwyższy czas. ;) Hank przeżyje, jestem tego niemal pewny. A wątek Gusa czas już powoli zamknąć, bo co można jeszcze dalej wymyślić? Zemsta na kartelu dokonana, problem z chemikiem został rozwiązany i nic nowego już tu raczej stać się nie może. Jedynie DEA może w końcu dobrać się do tyłka Fringa, to jedyne co zostało. ;)

ocenił(a) serial na 10
Kukowsky

Ja myslę tak samo jak Kukowsky :) Dobrze to rozkminiłeś

ocenił(a) serial na 10
Mahashiah

zginął TED :)
i koniec śmierci na ten sezon

ocenił(a) serial na 8
Oskarek_89

Mi się wydaje, że jedynym rozwiązaniem ocalającym rodzinę Waltera jest pozbycie się Jessiego, więc kilim.

ocenił(a) serial na 10
thunder

gdyby zabili Jessiego to bym się zawiódł bardzo myśle, że oni zaczną sie znów bujać i trzymać razem

ocenił(a) serial na 10
sotf

Serial bez Jessiego straciłby sens dlatego to bardzo mało prawdopodobne. Zginie Gus, w nowym sezonie na pewno będzie wątek Walt, Jessie vs nowe postacie

ocenił(a) serial na 10
adam_rak

Na 100% zginie Gus. Hank odpada, twórcy nie po to pokazywali jego upadek, a potem ponowne wspinanie się na szczyt, żeby go teraz zabić. 5 sezon będzie ostatnim, więc zapewne pojawi się wątek Walt & Jessie vs Hank & DEA.

ocenił(a) serial na 9
thunder

Mam nadzieję że Jessie będzie żył jak narazie on ma najsilniejszy charakter sam wyszedł z dołka w sumie to nawet zasługa Gus że wyszedł z niego

ocenił(a) serial na 10
Oskarek_89

ale w wywiadzie ci od ekipy wyjawili, że zginie osoba ważna dla fabuły. Dla widza Ted do takich sie nie zalicza niestety :P
Osobiscie nie mam pojecia, na kogo mogłoby paść... Może Hank - jako, ze i tak juz Gus na niego się przyczaja; Jessie imo odpada; Mike rowniez - nie wydaje mi się, żeby umarł od postrzału (nie w filmach), a innej ciężkiej akcji z nim juz nie widzę. Może to być Gus, a może ktoś z rodziny Walta... 2 odcinki i sie dowiemy :D

ocenił(a) serial na 10
Mahashiah

Wątpię by miał zginąć Gus. Ja obstawiałbym kogoś z rodziny Walta np. żona Hanka. Myślę, że Walt już w światku kryminalnym dalej nie zajedzie i niedługo zdecyduje się zgłosić do DEA, a cały 5 sezon to może być rozpracowywanie całego układu z Gusem i jego tajemnicami na czele. (Eladio mówił, że wie kim on jest, do tego Hank wspomina o firmie, która jest właścicielem restauracji i pralni).

ocenił(a) serial na 9
Cycson

Najchętniej chciałbym żeby zgineła żona Waltera jest straszna

Mahashiah

Mnie się wydaje, że Jessie stanie przed decyzją, uratować Waltera albo rozwijać "karierę" u boku Gusa. Zdecyduje się na to pierwsze, bo uświadomi sobie, że nigdy nie będzie miał pewności, czy i on stanie się kiedyś niepotrzebny. Możliwe, że Mike nie przeżyje, a na Gusie nie zrobi to żadnego wrażenia, co tylko utwierdzi Jessiego w swojej decyzji. Podstępnie użyje papierosa i Gus zostanie otruty. Ale co dalej z tego wyniknie nawet nie będę próbować zgadywać ;)

ocenił(a) serial na 10
Mahashiah

A skąd wiecie że wogóle ktoś zginie, gdzie to pisze?

ocenił(a) serial na 8
scofield100

wielkim zaskoczeniem było by dla mnie Walt jako świadek koronny ze szwagrem vs Jesse i ekipa z restauracji Hermanos.

Mahashiah

wg mnie to jesse zginie, dowie się ze gus zabił walta(co bedzie nie prawda), i w tych emocjach przypadkiem wypali tego papierosa

użytkownik usunięty
nieciu_93

Tego papierosa nie da się "wypalić".

ocenił(a) serial na 10
Mahashiah

Zginie Marie albo Skyler. Stawiałbym bardziej na Marie. Dlaczego? Jak już mówiłem w innym temacie, to chyba najbardziej nieprawdopodobny scenariusz, dlatego jest najbardziej prawdopodobny dla mnie :D Reżyserzy uwielbiają zaskakiwać i tak właśnie będzie ;) Gus też pewnie zginie, a więc będą dwa trupy.