PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Zabieram się za końcówkę serialu i za nic nie mogę sobie przypomnieć o co chodzi z tym wpisem w
książce jak Hank siedzi na kiblu i go zobaczył? Kto dał tą książkę dla Waltera to Gustavo?

ocenił(a) serial na 8
Komodos

Książkę Walterowi dał jego chwilowy wspólnik od pichcenia Gale Boetticher, który był fanem poety Walta Whitmana. Również przy śledztwie zabójstwa Gale'a Boettichera znaleziono u niego książkę Waltera Whitmana z podobnym wpisem, jest odcinek gdzie Hank pokazuje kserokopie dowodów Walterowi i ukazuje mu ten wpis gdzie są nawet iniciały W.W. i Hank żartobliwie się pyta kto to może być wymieniając też, czy to może być właśnie Walter White, wtedy Heisenberg tłumaczy, że to chodzi o Waltera Whitmana, poetę. Więc gdy Hank znajduję w ubikacji książkę, którą dostał Walter od Gale'a z wpisem, że to dla jego współpracownika z inicjałami W.W. wszystko staje się podejrzane. Przez to Hank później sprawdza podobieństwo pisma z książki znalezionej przy śledztwie do tej, którą znalazł u White'a. Walt Whitman poeta i Walter White, te same inicjały. :)

ocenił(a) serial na 9
bartekdy

Ale mnie to nurtowało.Zrobiłem stopklatkę i zobaczyłem inicjały GB więc wiedziałem już że to nie Gustavo ale tego gościa i wątku bym sobie chyba nie przypomniał.Starość ... .....ć! Szukałem w Google ale tam zaraz same spoilery a ciekawi mnie zakończenie, więc serdeczne dzięki.Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Komodos

I już nie zaglądaj na to forum przed obejrzeniem końca bo to jak siedzenie na bombie zegarowej.