PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Obejrzałem wiele seriali, teraz skończyłem kolejny, mam problem z wyborem następnego.
Pomożecie? :)

Mam tutaj krótką listę: Friends, House M.D. The Good Wife, Boardwalk Empire, The Wire, Mad Men,
Dexter, The A-Team, Game of Thrones, MacGyver, Sex and the City, Buffy: The Vampire Slayer, Lost.

Wybierzcie coś i napiszcie dlaczego ten. ;)

Dhorasoo10

GoT, Dexter, Lost. Nie ma za co.

ocenił(a) serial na 9
useless_human

No dobra, dzięki, ale mógłbyś trochę więcej napisać, dlaczego akurat te. Jakieś krótkie kilka zdań, czemu np. GoT?

ocenił(a) serial na 10
Dhorasoo10

Ja polecam Prion Break. Jak zaczniesz to cięzko się od niego oderwać.

ocenił(a) serial na 9
Kubikek

Oglądałem, co dalej? :)

ocenił(a) serial na 10
Dhorasoo10

Sherlock :D Wiem, że go nie ma, ale rewelacyjny;D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Jak rewelacyjny, to sobie go zapiszę na listę oczekujących :D Tymczasem dzięki, już wybrałem ;)

Dhorasoo10

Z ciekawości, co wybrałeś? :P

ocenił(a) serial na 9
useless_human

The Good Wife ;)

Dhorasoo10

Ja od siebie polecam również tytuły mało znane ale godne polecenia podzielił bym je na trzy ligi biorąc pod uwagę takie rzeczy jak: jakoś scenariusza, gra aktorska, predyspozycje/ umiejętności aktorów, scenografia, wartkość zwrotów akcji, najlepiej ,,wzrastający" poziom ,,uzależnienia" wraz z rozwojem akcji, kondycję wszystkich aspektów produkcji po dłuższym upływie czasu, jakoś muzyki, reżyserię w tym pracę kamery, zaangażowanie aktorów itd.

3 liga:
"Pan SamoLodzik"
"Lodzik na dobre i na złe"
"Ruskie gody Murzynki Dody"
"Analix i Onanix"
"Sperminator"
"Ana... z Zielonego Wzgórza"
"Onan Barbierżnijca"

2 liga:
"Na własną rękę"
"07 spuść się"
"Zły pen... znaleziony - Sara go ssie"
"Robin Fiu..."
"Penetrator"
"Trzynasty stosunek"
"Prezerwatywy 4"
"Rodzina Spermano"
"Jądro w ciemności"
"Harry Potter i więzień Pałkostanu"

1 liga:
"Członek z żelaza"
"Członek z marmuru"
"Rżniecie w Tartaku"
"Jeździec bez głowy"
"Hand Solo"
"Nieznośny zapach nagiej piczy"
"Stawiam Tolkowi banana"
"Podwojne krycie weroniki"
"Robin Wzwód"

Dhorasoo10

Dexter. Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam. Rozkręca się z odcinka na odcinek i jest naprawdę wciągający.
No i jak ktoś już tu wspomniał to Sherlock. Polecam też Hannibala!

Sylwia_Adamus

Bądźmy szczerzy Dexter miał też słabsze sezony - 3,6,7 - głownie ze względu na dużą ilość luk w fabule (6,7) przynudzał (3), no i jest też dość wtórny po jakimś czasie.

ocenił(a) serial na 9
Sylwia_Adamus

Kiedyś zacząłem oglądać Dextera (jakieś 7 odcinków) , ale jakoś mimo lekkiego zainteresowania tym mordercą z lodówki (czy coś takiego) nie udało mi się przebrnąć nawet do końca sezonu, ale kiedyś pewnie go obejrzę. Sherlock i Hannibal mogę dodać do listy oczekujących ;)

Dhorasoo10

Po tych 7 odcinkach się właśnie akcja bardziej rozwinęła, no i podobało mi się zakończenie 1 sezonu :) Niemniej jednak naprawdę polecam.

No tak, mi 3 sezon też się tak średnio podobał, za to 6 już bardziej.

ocenił(a) serial na 9
Sylwia_Adamus

Dzięki, kiedyś na pewno obejrzę ;)