PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Genialny serial. Gdy Gus wyszedł z pokoju po wybuchu pomyślałem sobie ''Skubany,niezły jest''
ale kilka sekund później gdy zobaczyłem połowę twarzy to aż szkoda mi się go zrobiło. Niby zły
charakter w BB jednakże jakoś się przywiązałem do niego. Walter i te zatrucie dzieciaka,nie
spodziewałem się. Przez chwilę gdy byli na parkingu na górze zastanawiałem się co w takim
razie stało się z papierosem w którym była rycyna. Nie podoba mi się to że Walter oszukuje
Jessego i to nie pierwszy raz ale dzięki temu dostaje to czego chce. Za to Pinkman wobec
Waltera jest lojalny bo już dawno mógłby się go pozbyć i zająć jego miejsce i zbijać kokosy.

Tak się zastanawiam czy brać się za piąty sezon,nie wiem co oni tam jeszcze wymyślili moim
zdaniem wystarczyłoby zakończyć serię na tym.

Jeżeli piszecie pod tematem proszę o nie spoilerowanie 5 sezonu.

FF7manifo

Oglądaj dalej. 5 sezon jest najlepszy. :)

ocenił(a) serial na 8
FF7manifo

Ciśnij do końca. Ostatnie odcinki 5 sezonu ogląda się na jednym wdechu.

FF7manifo

Jestem w tym samym momencie. Ale celowo odwlekam rozpoczęcie 5. sezonu, bo... co potem, jak żyć? :-)

ocenił(a) serial na 10
kingi1

No ja sobie zrobiłem małą przerwę może coś innego zacznę oglądać. Ja się boję najbardziej zakończenia,domyślam się jakie będzie a to które nam zaserwowali na końcu 4 sezonu moim zdaniem wystarcza.

Tak jak z Prison Break miałem z dodatkowym odcinkiem,zepsuł mi zabawę z tego.

ocenił(a) serial na 9
FF7manifo

Kurczę, też skończyłam 4 sezon i gnębi mnie ta sprawa z Brockiem. Na pewno Walter go otruł? Miałam wrażenie, że ta roślinka została mu podrzucona, jako kolejna wiadomość (chociaż już pośmiertna) Gusa. Wydaje mi się, że Walt nie byłby do tego zdolny, właściwie po co miałby to robić? Czy ten wątek jest wyjaśniony w 5 sezonie?

ocenił(a) serial na 9
karola_952

Hm, no właściwie miał powód - żeby skierować gniew Jessego na Gusa. Ale takim kosztem? Ech, Walter...

ocenił(a) serial na 10
karola_952

Nie oglądałem jeszcze 5 sezony. Walter otruł Brocka i specjalnie wymyślił to wszystko. Tylko on wiedział że Jessy miał truciznę w papierosach i podwędził mu ją po czym otruł Brocka. Wiedział że Jessy będzie go obwiniał i specjalnie mu wmówił że to Gus aby pomógł mu go zabić. Gdyby nie ta ostatnia scena (chyba ostatnia nie pamiętam już) gdzie było pokazane te opakowanie tej trutki (też nie pamiętam już co ot było) to dalej byśmy myśleli że to sprawka Gusa. Tak się składa że Walter zrobiłby wszystko aby zabić Gusa i myślę że w 5 sezonie będzie robił jeszcze gorsze rzeczy. Pamiętasz jak rozjechał tamtych 2 handlarzy po czym jednego jeszcze zastrzelił? myślę że po tej sytuacji można się po nim spodziewać wszystkiego.

ocenił(a) serial na 9
FF7manifo

Pamiętam, pamiętam. Ale to jednak dziecko, chociaż po tym, jak stał i patrzył jak Jane umiera, to już chyba faktycznie do wszystkiego jest zdolny ;) I zgadzam się - końcówka 4. sezonu to dobre zakończenie serialu. Jednak pokuszę się o 5., zobaczymy czy do końca będzie trzymał poziom :)

ocenił(a) serial na 10
karola_952

No można powiedzieć że nie źle wykombinował żeby Jessy mu pomógł zabić Gusa. Sam widz do końca nie wiedział że to Walter podtruł Brocka. No ja w wakacje też jakoś się wezmę za 5 sezon. Co prawdą nie chętnie bo na 4 sezonie powinno się skończyć moim zdaniem ale zobaczymy po 1 odcinku.

Pozdrawiam.