PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Witam poszukuje dobrego serialu, ktory wciaga bez pamieci :) ponizej podaje liste juz obejzanych i ogladanych, aby pokazac mniejwiecej moj gust:
Breaking Bad (10/10)
Lost (8/10)
Prison Break(8/10)
The Walking Dead(9/10)
Greek(7/10)
Homeland (6,5/10)

ocenił(a) serial na 10
stiflerbytom

Game of throne
Dexter
Once upon time

ocenił(a) serial na 10
stiflerbytom

Game of Thrones
Dexter
Zakazane Imprerium

stiflerbytom

Ja teraz zacząłem oglądać http://www.filmweb.pl/serial/Pod+kopu%C5%82%C4%85-2013-555086 i nawet wciąga

5476

Wlasnie mialem sie zabrac za ten http://www.filmweb.pl/serial/W+garniturach-2011-585726 ale pod kopula tez zapowiada sie rewelacyjnie :) dzieki za info

5476

faktycznie miales racje bardzo dobry, szkoda ze dopiero nakreconych 13 odcinkow, ale co zrobic :)

stiflerbytom

Też już jestem po i się niecierpliwie :D Dobrze że wychodzą co tydzień

ocenił(a) serial na 9
stiflerbytom

Sons of Anarchy!!!! nie do pobicia. serial obejrzałam w kilka dni. pozostaje tylko czekać do września na ostatni sezon :(

bzyczek881126

Obejrzałeś 78 odcinków w kilka dni? :D

ocenił(a) serial na 9
5476

dokladnie. były to bezsenne dni :P pozdrawiam

stiflerbytom

Peaky Blinders- jestem w trakcie oglądania i naprawdę zapowiada się rewelacyjnie.
American Horror Story
Jeśli lubisz klimaty sci-fi to polecam Misfits-granice absurdu pobite w każdym calu :)

ocenił(a) serial na 10
stiflerbytom

The Sopranos , który jest troszke lepszy :)

ocenił(a) serial na 9
stiflerbytom

Przecież Prison Break jest słaby na tle najlepszego serialu o więzieniu stacji HBO "Oz" 1997-2003
Najlepsze seriale jakie widziałem to Robin of Sherwood, Twin Peaks, Oz, Sopranos, The wire,
Rzym, Breaking Bad, Zakazane imperium, Gra o tron. Ewentualnie mogę dodać jeszcze
Północ-południe, X-files, Dexter, Tudors, Spartacus, Borgias, Walking dead ale są raczej gorsze.
Prym wiedzie stacja HBO (Oz, Sopranos, The wire, Rzym, Zakazane imperium, Gra o tron )

returner

Moze American Horror Story, Gra o tron?

ocenił(a) serial na 9
stiflerbytom

True detective nowa propozycja HBO z bardzo dobrą obsadą i wciągającym scenariuszem

pod0

dzieki, mysle ze tego szukalem, po obejzeniu pierwszego odcinka jestem bardzo pozytywnie nastawiony

stiflerbytom

najbardziej wciągający serial jaki oglądałem, co nie znaczy. że najlepszy to "24"

ocenił(a) serial na 10
stiflerbytom

supernatural, arrow

stiflerbytom

Ja polecam Fringe i Sherlock