PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad
horrormaniac82

mnie, mnie, mnie!
wręcz do astronomicznej rangi

horrormaniac82

Mnie też i to strasznie. Mogłaby zginąć na koniec sezonu.

horrormaniac82

Strasznie irytująca baba. Taka typowa żona po kilkunastu latach małżeństwa.

ocenił(a) serial na 10
Ch_K

szczerze tez jej nie lubie, taka zolzowata:)

ocenił(a) serial na 10
horrormaniac82

Czekam na śmierć tej postaci od pierwszego odcinka :D

Maciek1357

niech ginie

horrormaniac82

Mnie też ona bardzo drażni i irytuje :/ Mocno wkurzająca z niej kobieta.

horrormaniac82

Jak wyżej...

Zapewne świetnie gra typową żonę w starym małżeństwie.

Solek69

Za to mnie zaczyna porządnie irytować Walter (jestem w końcówce drugiego sezonu)...

użytkownik usunięty
horrormaniac82

Oczywiście, że denerwuje, ale fakt faktem, świetnie zagrana rola, to zapewne dlatego :)

ocenił(a) serial na 10

setny post w tym temacie ale cóż , trudno się nie zgodzić ... , Skyler to żywa antyreklama instytucji małżeńskiej :) , w naszych realiach polskich była by jeszcze gorsza , doszło by cudzołożenie z obcokrajowcami dla korzyści materialnych :)

ocenił(a) serial na 10
horrormaniac82

mialbym taka zone napier.... bym ja talerzami i sikal co 4 godziny na uszy.(zartuje) ale tez mnie irytuje w BB ;]

ocenił(a) serial na 10
horrormaniac82

Jestem właśnie po wszystkich 4 sezonach i muszę powiedzieć, że pod koniec 3ciego sezonu Skyler zaczęła przechodzić na ciemną stronę mocy. Po dwóch sezonach też jej nie znosiłem, ale naprawdę, w 4 sezonie scenarzyści ją ogarnęli. Nie odwala już akcji jak np. z poduszką mówcy, jest mniej irytująca i jej zachowanie da się znieść. Nie wierzę, że to mówię, ale polubiłem Skyler. Jej zmiana wyszła jej na dobre, mam nadzieję, że w 5 sezonie też będzie ok :)

ocenił(a) serial na 10
SteveFox

A mnie w przeciwienstwie do chyba wszyskich na tym forum, nie przeszkadza. Raczej ciezko jest sprawic aby jakas postac mnmie wkurzala, a co gorsza przewijał sceny z ta postacia, no lol.

ocenił(a) serial na 6
horrormaniac82

Na początku, faktycznie, nie mogłam tej postaci zdzierżyć, ale w miarę oglądania serialu irytacja ustąpiła, by z kolei przenieść się na Walta. Ale jeszcze parę sezonów przede mną, wszystko może się zmienić ;)