Oglądałem 1 sezon i część 2. NIe uważam tego serialu za rewelację. Ktoś mnie przekona, żeby
oglądać go dalej? Warto?
Mialem mniej wiecej to samo co Ty na poczatku 2 sezonu odpuscilem. Minelo pare miesiecy i wszyscy w kolo zaczeli opowiadac jaki to super serial..najlepszy jaki w zyciu widzieli. Wrocilem wiec do B.B...I WCIAGNELO MNIE NA MAXA!NIe mogle przestac ogladac...z kazdym odcinkiem bylo coraz lepiej a ostatni sezon i zakonczenie jest NIESAMOWITE!!! Minelo dopiero pare chwil kiedy skonczylem ostatni odcinek...dlatego zajrzalem do Filmweb co pisza ludzie o nim. Przeczytalem Twoj post i mowie Ci OGLADAJ DALEJ a nie pozalujesz!!!
NAJLEPSZY SERIAL WSZECHCZASOW!
Odezwij sie jak skonczysz a jestem pewien ze bedziesz pisal to co ja teraz
P.s Jak dalej zyc bez BB ;-(
ej, ja też myślałam, że odpuszczę w pierwszym sezonie ale przeczytałam artykuł w Polityce i myślę " nieee, ten koleś będzie najgorszym skur.... i draniem? Musze to zobaczyć". No i poleciało :) teraz każdemu sprzedaje ten serial, żeby oglądał bo człowieku! Czacha dymi!!!! Bohaterowie na początku i na końcu to miazga, taka ewolucja postaci i gry aktorskiej.
Zazdroszczę każdemu kto jeszcze nie widział BB bo nadal może doświadczyć tego po raz pierwszy.
Przekonaliście mnie :) Skoro tak to jeszcze dzisiaj obejrzę nowy odcinek. Jak skończę oglądać to wrócę do tego tematu i opiszę wrażenia. Także jeśli rzeczywiście warto to dzięki że mnie przekonaliście. Pozdrowienia dla was : )
PS: jeśli szukacie serialu częściowo zbliżonego go bb to polecam dextera. Naprawdę świetny serial. Nie będę się o nim rozpisywał, ma dobrze napisaną recenzję- nic dodać nic ująć. Zainteresowanym polecam :) I gdyby ktoś nie wiedział gdzie można za free oglądać seriale ( bez limitów i bez konta) to polecam kinomaniak(kropka) tv
polecam również i i t v . info tam również można oglądać bez limitów.
PS: co masz na sobie?
Zachętą może być to, że na przestrzeni ostatnich lat nie ma i nie było równie dobrego serialu co BB. Przy BB wszystkie inne wyglądają b. b. słabo. Jedno co mogę Ci doradzić to dokończ 2. sezon, a trzeci możesz spokojnie opuścić (jest najsłabszy i nudny) i przejść do 4 oraz obowiązkowo 5.
Jak ma przejść od razu do czwartego, jak trzeci otwiera wiele nowych wątków, które czwarty w większej części odcinków zamyka?