PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Oglądałem 1 sezon i część 2. NIe uważam tego serialu za rewelację. Ktoś mnie przekona, żeby
oglądać go dalej? Warto?

mendax00

Oglądaj albo Heisenberg cię dorwie.

ocenił(a) serial na 10
mendax00

Mialem mniej wiecej to samo co Ty na poczatku 2 sezonu odpuscilem. Minelo pare miesiecy i wszyscy w kolo zaczeli opowiadac jaki to super serial..najlepszy jaki w zyciu widzieli. Wrocilem wiec do B.B...I WCIAGNELO MNIE NA MAXA!NIe mogle przestac ogladac...z kazdym odcinkiem bylo coraz lepiej a ostatni sezon i zakonczenie jest NIESAMOWITE!!! Minelo dopiero pare chwil kiedy skonczylem ostatni odcinek...dlatego zajrzalem do Filmweb co pisza ludzie o nim. Przeczytalem Twoj post i mowie Ci OGLADAJ DALEJ a nie pozalujesz!!!
NAJLEPSZY SERIAL WSZECHCZASOW!

Odezwij sie jak skonczysz a jestem pewien ze bedziesz pisal to co ja teraz
P.s Jak dalej zyc bez BB ;-(

ocenił(a) serial na 10
mendax00

ej, ja też myślałam, że odpuszczę w pierwszym sezonie ale przeczytałam artykuł w Polityce i myślę " nieee, ten koleś będzie najgorszym skur.... i draniem? Musze to zobaczyć". No i poleciało :) teraz każdemu sprzedaje ten serial, żeby oglądał bo człowieku! Czacha dymi!!!! Bohaterowie na początku i na końcu to miazga, taka ewolucja postaci i gry aktorskiej.

Zazdroszczę każdemu kto jeszcze nie widział BB bo nadal może doświadczyć tego po raz pierwszy.

ocenił(a) serial na 5
mendax00

Przekonaliście mnie :) Skoro tak to jeszcze dzisiaj obejrzę nowy odcinek. Jak skończę oglądać to wrócę do tego tematu i opiszę wrażenia. Także jeśli rzeczywiście warto to dzięki że mnie przekonaliście. Pozdrowienia dla was : )

ocenił(a) serial na 5
mendax00

PS: jeśli szukacie serialu częściowo zbliżonego go bb to polecam dextera. Naprawdę świetny serial. Nie będę się o nim rozpisywał, ma dobrze napisaną recenzję- nic dodać nic ująć. Zainteresowanym polecam :) I gdyby ktoś nie wiedział gdzie można za free oglądać seriale ( bez limitów i bez konta) to polecam kinomaniak(kropka) tv

ocenił(a) serial na 10
mendax00

polecam również i i t v . info tam również można oglądać bez limitów.
PS: co masz na sobie?

ocenił(a) serial na 5
Zipox

'PS: co masz na sobie?' ... nie do końca rozumiem pytanie

ocenił(a) serial na 10
mendax00

No jakie ciuszki nosisz. Obcisłe? Przepocone? Bo ja tak. :))))))

ocenił(a) serial na 5
Zipox

yyy a, ok. Ja mam pidżamę

mendax00

Zachętą może być to, że na przestrzeni ostatnich lat nie ma i nie było równie dobrego serialu co BB. Przy BB wszystkie inne wyglądają b. b. słabo. Jedno co mogę Ci doradzić to dokończ 2. sezon, a trzeci możesz spokojnie opuścić (jest najsłabszy i nudny) i przejść do 4 oraz obowiązkowo 5.

ocenił(a) serial na 10
Scottie33

Jak ma przejść od razu do czwartego, jak trzeci otwiera wiele nowych wątków, które czwarty w większej części odcinków zamyka?

ocenił(a) serial na 5
Hajzenberg

Obejrzę po kolei ;)