PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

o co chodzi ? z tymi dziewięcioma zaplanowanymi ?

ocenił(a) serial na 10
marekszy

Bo przecież na AMC teraz przed finałem powtarzają od kilku dni wszystkie odcinki, zrobili maraton taki żeby wyrobić aby puścić wszystkie aż do finału w niedzielę 29 o 9 wieczorem.

ocenił(a) serial na 10
PAWELPOST

aha :) dziękuje za uświadomienie kolego, już tam łudziłem się na nowy sezon hehe:)

ocenił(a) serial na 9
marekszy

Najlepiej odznaczyć, że widziało się wszystkie odcinki i wtedy ma się zaplanowany 1 odcinek (a przynajmniej ja tak mam). Wtedy nie ma żadnych nieporozumień i złudnych nadziei ;)

ocenił(a) serial na 10
Zuzhet88

Ja odznaczyłem i nadal mam 9. To po prostu oznacza, że na ten sezon było zaplanowanych 9 odcinków.

ocenił(a) serial na 9
NexaT

A, dobra. Wiem o co chodzi. Ja mówiłam o informacji na kokpicie, po prawej stronie. A Wy mówicie o informacji na stronie z BB. Źle zinterpretowałam temat. A co do Twojej wypowiedzi, to na ten sezon było zaplanowanych 8 odcinków, nie 9. Może 2 razy liczą odcinek 16? Tzn. 8 premier polskich + 1 amerykańska daje 9 zaplanowanych odcinków...? Dziwne to.

A o AMC na pewno nie chodzi, bo w maratonie pozostało jeszcze do wyświetlenia o wiele więcej odcinków niż 9. Zresztą, co ma AMC do filmwebu? Nic.