...................i oprócz stwierdzenia że serial jest fenomenalny, zakończenie epickie to pokuszę się o
stwierdzenie, a co jeśli Walt wywinął się raz jeszcze w ostatnich minutach ostatniego odcinka?
osobiście chciałbym tego bardzo, aby pewnego dnia przeczytać news że AMC wznowiło prace nad
kolejnym sezonem, ba wydaje mi się że było by tych sezonów parę. osobiście trzymam kciuki, kto
wie, może coś z tego kiedyś będzie
Też przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek. Nie, nie ma opcji. Zakończenie było bardzo dobre. Gdyby nagle zrobili kolejny sezon bo Walt jednak jakimś cudem by ożył byłoby to już niesamowicie naciągane. Dobrze jest jak jest. Ciekawi mnie za to co dalej z Jessiem. Czy wyjechał tą Alaskę czy cokolwiek. Przykro mi, że skończyłam już przygodę z tym serialem, no ale trudno. Z tego co wiem chcą nakręcić serial o Saulu Goodmanie.
No wiem wiem, tak sobie gdybam:) a oddzielny serial o Goodmanie, to musiałoby być mocne :)
Nom pewnie wziął jakiś medykament po którym wydaje się być martwy ale nie jest i obudzi się potem w trumnie i rozwali ją i się odkopie tak jak w kill billu.
Biorąc pod uwagę, że twórcy BB inspirowali się Tarantino to całkiem możliwe ;P