Breaking Bad
powrót do forum 5 sezonu

Czy wiadomo kiedy będzie premiera 5 sezonu w Polsce?

ocenił(a) serial na 8
dirt16

wiosna 2013 na foxie (Przypuszczenia :d)

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

Przyjdzie długo czekać :(

dirt16

A na co komu ten serial z lektorem?? :D

ocenił(a) serial na 8
Mikasa08

Wbrew pozorom wszyscy nie mają szybkiego internetu :d

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

Ale czy to naprawde sciągnąć jeden odcinek który ma 300Mb przez tydzien to dużo ?

ocenił(a) serial na 8
kondziowy

Jak ktoś ma limit 0,5 giga transferu na miesiac to tak

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

0,5 gb limit? ile ty za internet płacisz? 5zł? ;)

ocenił(a) serial na 9
martin123154

i to zapewne rocznie ; D

ocenił(a) serial na 8
martin123154

Jezu! Ja mam normalny internet :D Mówię o innych przypadkach

kondziowy

Ja nawet nie ściągam, bo coś mi się zepsuło chyba z kodekami i mi się wyświetla w dziwnych kolorach i niewyraźnie i oglądam online, co jest nieco uciążliwe,ale jako że to aktualnie jedyny serial, ktory oglądam - nie ma co narzekać

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Nie wpychajcie ludziom czego nie chca ;p chca czekac i ogladac z lektorem? Niech czekaja, ich sprawa :)

użytkownik usunięty
dawid1420

0,5 ? To chyba masz jakiś najtańszy pakiet, pewnie z cyfrowego polsatu, reklamują swój internet za 14,99zł ale trzeba zdać sobie sprawe że trzeba dołożyć do tego troche grosza by mieć jako taki limit na miesiąc. Zmień sobie pakiet na przynajmniej 3gb albo dokup troche gb i sciągaj rmvb.

ocenił(a) serial na 10

Przecież napisał wyżej, że on ma normalny internet.

dirt16

tylko biedni ludzie nie mają szybkiego internetu

użytkownik usunięty
Untitled_Gangster_Reboot

Untitled_Gangster_Reboot nie do końca masz racje, jeśli chcesz sciągać a masz mobilny internet to dokupienie troche gb naprawdę trzepnie po kieszeni, ale są też rejony w polsce gdzie za małą kase dostajesz nawet 100Mb/s jak dla przykładu czarnet pl ale niestety w przeważającej większosci kraju trzeba korzystać właśnie z mobilnego i surowo płacic za sciągane dane