Czy wiadomo kiedy będzie premiera 5 sezonu w Polsce?
Ale czy to naprawde sciągnąć jeden odcinek który ma 300Mb przez tydzien to dużo ?
Ja nawet nie ściągam, bo coś mi się zepsuło chyba z kodekami i mi się wyświetla w dziwnych kolorach i niewyraźnie i oglądam online, co jest nieco uciążliwe,ale jako że to aktualnie jedyny serial, ktory oglądam - nie ma co narzekać
Nie wpychajcie ludziom czego nie chca ;p chca czekac i ogladac z lektorem? Niech czekaja, ich sprawa :)
0,5 ? To chyba masz jakiś najtańszy pakiet, pewnie z cyfrowego polsatu, reklamują swój internet za 14,99zł ale trzeba zdać sobie sprawe że trzeba dołożyć do tego troche grosza by mieć jako taki limit na miesiąc. Zmień sobie pakiet na przynajmniej 3gb albo dokup troche gb i sciągaj rmvb.
Untitled_Gangster_Reboot nie do końca masz racje, jeśli chcesz sciągać a masz mobilny internet to dokupienie troche gb naprawdę trzepnie po kieszeni, ale są też rejony w polsce gdzie za małą kase dostajesz nawet 100Mb/s jak dla przykładu czarnet pl ale niestety w przeważającej większosci kraju trzeba korzystać właśnie z mobilnego i surowo płacic za sciągane dane