Zamiast puścić tak genialne bajki jak Brenda i Pan Whiskers, Kim Kolwiek czy Kuzco to
puszczają jakieś gówniane serialiki! Aż głowa boli -.-
Dzieci nawet nie mają co pooglądać
Wczesniej leciały tak świetne bajki, że mogłam ciągle siedzieć przed telewizorem. A teraz to masakra. Głupsza bajka za głupszą. Np takie 'Jessy' czy 'Z kopyta' czy jak to tam, to nie mogą się równać z tymi, które leciały parę lat temu. Ale przynajmniej dobrze, że niektóre odcinki są na internecie. Wczoraj właśnie obejrzałam z 6 odcinków Brendy, a jakiś czas wcześniej Kuzko i Kuzko :D
Masz całkowitą rację, Shake33. Ten kanał rzeczywiście schodzi na dno! Ciągle puszczają jakieś nudne seriale młodzieżowe takie jak: "Taniec Rządzi", "Powodzenia Charlie", "Nadzdolni" i inne! Słowem: mało kreskówek, więcej seriali dla młodzieży!!! Lepiej przełączyć sobie na kanał Disney XD, bo jest kreskówek zdecydowanie więcej!!
Zgadzam się. Kiedyś to, aż chciało się oglądać, nawet gdy leciały powtórki, a teraz nie mogę patrzeć na te ich nowe "seriale" i twarze, które po zetknięciu z aktorstwem od razu biorą się za śpiewanie ;/
Racja. Ja już tylko oglądam Fineasza i Ferba i czasami Czrodziejów z Waverly Place na DC.
Pamiętam te bajki! Były świetne, a jak się skończyły przestałam w ogóle włączać DC. Z trzy lata już nie wiem, co tam leci :(
masz racje gówniane seriale znisczyły dc i jego super bajki a teraz biorą sie za nicekoleodion
Disney Channel puszcza te fajne kreskówki!
"Nowa szkoła króla" o 6 rano!
"Gumisie" o 6.40! .....Jak dla mnie porażka.
Jakie małe dzieci są w stanie zerwać się same tak wcześnie z łózka by obejrzeć te fajne bajki? Jedyna fajna kreskówka którą dzieci mogą obejrzeć o normalnej porze to Fineasz i Ferb