PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221490}

Brenda i pan Whiskers

Brandy & Mr. Whiskers
2004 - 2006
7,0 2,7 tys. ocen
7,0 10 1 2672
Brenda i pan Whiskers
powrót do forum serialu Brenda i pan Whiskers

Cholerny Disney Channel 

użytkownik usunięty

Zamiast puścić tak genialne bajki jak Brenda i Pan Whiskers, Kim Kolwiek czy Kuzco to
puszczają jakieś gówniane serialiki! Aż głowa boli -.-
Dzieci nawet nie mają co pooglądać

fakt, disney schodzi na psy... ;/ szkoda.

e1906

Wczesniej leciały tak świetne bajki, że mogłam ciągle siedzieć przed telewizorem. A teraz to masakra. Głupsza bajka za głupszą. Np takie 'Jessy' czy 'Z kopyta' czy jak to tam, to nie mogą się równać z tymi, które leciały parę lat temu. Ale przynajmniej dobrze, że niektóre odcinki są na internecie. Wczoraj właśnie obejrzałam z 6 odcinków Brendy, a jakiś czas wcześniej Kuzko i Kuzko :D

Masz całkowitą rację, Shake33. Ten kanał rzeczywiście schodzi na dno! Ciągle puszczają jakieś nudne seriale młodzieżowe takie jak: "Taniec Rządzi", "Powodzenia Charlie", "Nadzdolni" i inne! Słowem: mało kreskówek, więcej seriali dla młodzieży!!! Lepiej przełączyć sobie na kanał Disney XD, bo jest kreskówek zdecydowanie więcej!!

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się. Kiedyś to, aż chciało się oglądać, nawet gdy leciały powtórki, a teraz nie mogę patrzeć na te ich nowe "seriale" i twarze, które po zetknięciu z aktorstwem od razu biorą się za śpiewanie ;/

ocenił(a) serial na 8

Racja. Ja już tylko oglądam Fineasza i Ferba i czasami Czrodziejów z Waverly Place na DC.

Pamiętam te bajki! Były świetne, a jak się skończyły przestałam w ogóle włączać DC. Z trzy lata już nie wiem, co tam leci :(

ocenił(a) serial na 9

zgadzam sie,uwielbialam te bajki !

użytkownik usunięty

Popieram ; )

ocenił(a) serial na 9

masz racje gówniane seriale znisczyły dc i jego super bajki a teraz biorą sie za nicekoleodion

ocenił(a) serial na 8
michalbaluszek

Disney Channel puszcza te fajne kreskówki!

"Nowa szkoła króla" o 6 rano!

"Gumisie" o 6.40! .....Jak dla mnie porażka.

Jakie małe dzieci są w stanie zerwać się same tak wcześnie z łózka by obejrzeć te fajne bajki? Jedyna fajna kreskówka którą dzieci mogą obejrzeć o normalnej porze to Fineasz i Ferb