PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=303055}

Brud

Dirt
2007 - 2008
7,2 830  ocen
7,2 10 1 830
Brud
powrót do forum serialu Brud

Serial jest po prostu okropny ! Sam seks, narkotyki i dążenie do sławy za wszelką cenę .. Nie polecam.

bluebell_2

Zupełnie się z Tobą nie zagadzam. Dla mnie "Dirt" to jeden z najlepszych seriali jakie ostatnio widziałam. Niesamowita satyra na brukowe gazety, którymi tak delektują się masy. Wystarczy zajrzeć do większości tego typu gazet także w Polsce, co tam jest? "Sam seks, narkotyki i dążenie do sławy za wszelką cenę".

bluebell_2

"seks, narkotyki i dążenie do sławy za wszelką cenę" - czego tu nie lubic?
jeszcze nie widzialem ale zapowiada sie swietnie.

ocenił(a) serial na 1
bluebell_2

Dla mnie ten serial to porażka. Najgorsza rola w jakiej widziałem C.Cox .Wytrzymałem jedynie 4 odcinki a reszta pewnie nigdy się nie doczeka. Szkoda na niego czasu. Lepiej obejrzeć coś ciekawszego. Dobrze że nie będzie kontynuacji a tylko 13 odcinków. Lepiej niech coś porządnego w to miejsce puszczą.

ocenił(a) serial na 7
SyNtEr

SUUUUUPER serial, obejżałam narazie dwa odcinki i strasznie mi się podoba. Ma swój klimacik :D

ocenił(a) serial na 7
bluebell_2

Nie to co Pensjonat pod Różą, co?

ocenił(a) serial na 9
bluebell_2

serial jest rewelacyjny...mam nadzieje,ze powstanie drugi sezon,bo tam sie cos dzieje...gazeta brukowa..narkotyki,sex,skandale..to jest cos..POLECAM GORRACO..aha....wspaniala Cox gra niegrzeczna redaktorke..ahh i ten wibrator..hehehe
polecam

bluebell_2

a mi się podoba. i ta rewelacyjna cox, bezwzględna żyleta, twarda sztuka, jestem dopiero po pierwszym odcinku, ale wiążę wielkie nadzieje.

ocenił(a) serial na 10
bluebell_2

wedłóg mnie pierwszy odcinek byl najgorszy i tak idzie coraz lepiej. osobiscie uwielbiam ten serial, jest swietyny i posiada wszystkie realne elementy współczesnego show-biznesu. jesli komus nie spodobal sie pierwszy odcinek to niech sie nie zraza po 3 serial robi sie świetny, polecam.

ocenił(a) serial na 10
Batik

Też z początku serial nie za bardzo mi się spodobał, ale po obejrzeniu reszty odcinków zmieniłam zdanie, ostatni odcinek był najlepszy :). Czytałam, że jest kręcona kolejna seria, super :)

bluebell_2

Po tej niby negatywnej opinii momentalnie stwierdziłem że muszę ten serial obejrzeć :) zastanawiam sie czy czasem nie jest on w jakimś stopniu podobny do Californication

ocenił(a) serial na 10
bluebell_2

Ja właśnie obejrzałem ostatni odcinek 1 serii i faktycznie mogę się zgodzić, że w serialu jest dużo seksu, narkotyków i bezwzględności, ale to, że te rzeczy są jakby nie patrzeć złe nie przenosi się na to, że cały serial, który o nich traktuje jest zły;] Wręcz przeciwnie przez, miejscami, przejaskrawienie jest dobitnie pokazane jakie są kulisy powstawania brukowców i jakim kosztem są one tworzone. Aktorstwo też moim zdaniem jest na wysokim poziomie, a postać fotografa-schizofrenika jest pomyślana i zagrana genialnie :D Naprawdę zachęcam wszystkich, żeby chociaż dali szansę temu serialowi przez 2-3 odcinki, bo jest tego warty.

Pozdrawiam

bluebell_2

serial genialny. chociaż rozumiem, że niektórym mógł się nie podobać

ale takie pytanko: to leciało w ogóle w Polsce? czy tylko w USA?

ocenił(a) serial na 10
bike_chan

Na wikipedii jest napisane, że u nas puszczał to kanał Fox Life.

yungar

dzięki... :-)
(nie mam takich burżujskich kanałów :-P)