PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

BUFFY NA DVD ??

ocenił(a) serial na 10

SLUCHAJCIE LUDZIE CZY KTOS Z WAS MA MOZE INFORMACJE NA TEMAT POLSKIEGO WYDANIA BTVS? BO MNIE OBILO SIE O USZY ZE NA PRZELOMIE MAJA I CZERWCA NA POLKACH SKLEPOWYCH MA SIE POJAWIC PIERWSZY SEZON!! O_o JESLI KTOS COS WIE TO NIECH WALI TU JAK W MUR ;d

ocenił(a) serial na 10
p_sobala

tez tak słyszałam włąsciwie czytałam coś w necie ale nie pamietam już co i gdzie

p_sobala

od 2 maja ma byc w sprzedazy. Informacja jest wewnatrz 3 plyty prision break. Takze ma byc Angel, Futurama, MASH i cale Millenium ;-) Niesety na stronach dystrybutora nie ma zadnego info, ale coz zrobic....

aiglon

A czy wiadomojuż coś na temat kolejnych sezonów "buffy" na dvd (bo to że się będą ukazywać pozostałe to logiczne), w jakich odstępach czasowych będą wychodzić nowe serie?
Apropos "Angela" to tlyko 1 sezon w maju wychodzi?
O ceanach pakietów nic nie wspominają?

jakuza22

Jak na razie nikt nic nie wspominal i na razie ciezko jest znalezc jakakolwiek informacje na jakimkolwiek sklepie - promowany jest tylko prison i 24h, ale byc moze jest jakies opoznienie. Poczekamy.
A co do cen - biorac pod uwage ceny imperiala - to pewnie w przedziale 120-160 zl

aiglon

No i chyba sobie na wydanie Buffy na dvd poczekamy dłużej niz sądziliśmy.
Postanowiłem wysłac maila do siedziby Imperiala (z zamiarem zeryfikowania informacji) i dostałem maila zwrotnego o następującej treści:

"Niestety nie mamy w planach na ten rok wydania tego serialu.
pozdrawiam"

Więc po co u diabła zamieszczają reklamy w opakowaniu "prisona"?

jakuza22

co do Angela to Imperial wspominal coś o jesieni 2007 (e-mail). Zobaczymy.

cheshirecat

Jak już mówiłem, będzie i jest na DVD!!!
http://www.dvdmax.pl/dvd/art/id/8130
Ja się OGROMNIE cieszę!!!