SLUCHAJCIE LUDZIE CZY KTOS Z WAS MA MOZE INFORMACJE NA TEMAT POLSKIEGO WYDANIA BTVS? BO MNIE OBILO SIE O USZY ZE NA PRZELOMIE MAJA I CZERWCA NA POLKACH SKLEPOWYCH MA SIE POJAWIC PIERWSZY SEZON!! O_o JESLI KTOS COS WIE TO NIECH WALI TU JAK W MUR ;d
tez tak słyszałam włąsciwie czytałam coś w necie ale nie pamietam już co i gdzie
od 2 maja ma byc w sprzedazy. Informacja jest wewnatrz 3 plyty prision break. Takze ma byc Angel, Futurama, MASH i cale Millenium ;-) Niesety na stronach dystrybutora nie ma zadnego info, ale coz zrobic....
A czy wiadomojuż coś na temat kolejnych sezonów "buffy" na dvd (bo to że się będą ukazywać pozostałe to logiczne), w jakich odstępach czasowych będą wychodzić nowe serie?
Apropos "Angela" to tlyko 1 sezon w maju wychodzi?
O ceanach pakietów nic nie wspominają?
Jak na razie nikt nic nie wspominal i na razie ciezko jest znalezc jakakolwiek informacje na jakimkolwiek sklepie - promowany jest tylko prison i 24h, ale byc moze jest jakies opoznienie. Poczekamy.
A co do cen - biorac pod uwage ceny imperiala - to pewnie w przedziale 120-160 zl
No i chyba sobie na wydanie Buffy na dvd poczekamy dłużej niz sądziliśmy.
Postanowiłem wysłac maila do siedziby Imperiala (z zamiarem zeryfikowania informacji) i dostałem maila zwrotnego o następującej treści:
"Niestety nie mamy w planach na ten rok wydania tego serialu.
pozdrawiam"
Więc po co u diabła zamieszczają reklamy w opakowaniu "prisona"?