PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Kiedyś obejrzałem kilka odcinków tego serialu i był dość fajny.Ostanio nie mam co robić bo szczerze skończyły mi sie seriale do oglądania :P obejrzałem juz Prison break , Lost ,Battlestar Galactica , Jericho , Surface, Heist , Supernatural , Gwiezdne Wrota , Heroes , 4400 , Inwazja hehe i włąsnie zastanwaiam sie czy warto obejrzeć ten serial od początku do końca i czy cały czas jest ciekawy i wciągajacy.

ocenił(a) serial na 10
pogromca20

jesli lubisz seriale, ktore wymienilas, a sa to seriale, ktore jednym tchem wymienia sie wraz z buffy to na pewno serial ci sie spodoba. wprawdzie osobie doroslej ciezko wciagnac sie przez pierwsze 3 sezony ale pozniej serial dojrzewa, staje sie bardziej mroczny i wciagajacy. mimo wszystko zachecam do obejrzenia od poczatku do konca, bo wybiorcze ogladanie to nie to samo

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

Pewnie, że warto!! To mój ulubiony serial i polecam go każdemu <nie tylko fanowi SMG>.

ocenił(a) serial na 10
pogromca20

to najlepszy serial ze wszystkich;] warto go obejrzeć sa odcinki słabsze ale jest ich nie wiele i polecam od 1 do 7 sezonu, bo jednak serial tworzy jakas zamknieta cąłość. Buffy rules

Lady_Rita

zgadzam sie co do 3 pierwszych sezonow, niestety nie widzialam dalszych, ale ogladam od poczatku i jestem fanka na maksa. polecam.

ocenił(a) serial na 10
pogromca20

Napewno warto obejrzec :). Są tam i sceny walki , magi , "miłosne" . Dla każdego coś :P

ocenił(a) serial na 7
chosen_klaud92

Obejrzałem serial ,,od deski do deski" pierwsze 3 sezony tak sobie mi sie podobały ale potem serial sie rozwinął.Aż mi sie łezka zakreciła w oku że to juz koniec . Serial jest naprawde fajny chociaż trzeba się do niego przekonać.

pogromca20

warto, warto i jeszcze raz WARTO :D A sezony: 5, 6 i 7 to już wg mnie rewelacja :) Z tych starszych z kolei mam szczególny sentyment do sezonu drugiego - własnie robię sobie jego powtórkę (już drugą w tym roku) :) Natomiast najmniej lubianym przeze mnie sezonem jest trzeci, choć znam osoby, dla których wręcz przeciwnie - jest to ulubiona seria :) Poza tym wg mnie warto też siegnąc po "Angela" (najlepiej odglądając odcinki chronologicznie z "Buffy") choć nie ukrywam, że to własnie BtVS będzie dla mnie (chyba już na zawsze) numerem jeden :)

missi__

hehe..pogromca20 , dopiero teraz zobaczyłam, że już obejrzałeś/aś wszystkie sezony :)

ocenił(a) serial na 10
pogromca20

Obejrzec trzeba koniecznie. Zaczelam ogladac ten serial bedac nastolatka kiedy zaczeli puszczac na TVN nie. Pomino tego ze minelo juz duzo czasu od tego momntu to ja nadal uwielbiam ten serial i mozna wrecz powiedziec ze dojrzewalam razem z bohaterami. 7 serii za mna no i teraz ogladam Angela

ocenił(a) serial na 9
pogromca20

Czy warto?? pewnie że tak!! to był jest i będzie mój ulubiny serial. Pamiętam że kiedyś oglądanie Buffy tak mnie wciągnęło że az na taekwondo sie chciałam zapisać:)

aska1_9

Haha ja się zapisałam:P Żartuję, tak na serio brat mnie wciągnął w świat taekwondo :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
ola300387

Właśnie obejrzałem finał szóstego sezonu, trzy odcinki od razu bo takie ciekawe były że nie mogłem czekać. Teraz zacznę siódmy sezon, zobaczymy co tam za niespodzianki czekają.

ocenił(a) serial na 7
chojrak

jak obejrzysz ostatni odcinek daj znać jak ci się zakończenie podobało

pogromca20

Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem wszystkich sezonow Buffy. Przymierzam sie do jego obejrzenia :) Jak cos GG 3778352

ocenił(a) serial na 9
kajko_3

Właśnie skończyłem oglądać 7x19 i robi się coraz ciekawiej...

ocenił(a) serial na 9
chojrak

Jestem już po całości... po 7x19 zrobiło się trochę nudno aż do 7x22, ale końcówka zaskakująca, szkoda ze stało się tak a nie inaczej (nie piszę o co chodzi żeby nikomu nie zdradzić tajemnicy). Szkoda że to już koniec... ale wszystko się kiedyś kończy