Mam takie pytanie ile ma odcinków 3 seria Buffy a tag że co sie działo w 19 odcinku tej seri bo ja niemogłam go oglądać a chciałabym sie dowiedzieć co się stało bardo mi na tym zależy.Z góry bardzo dziękuje
jak kazdy sezon buffy (oprocz pierwszego) 3 sez. ma 22 odcinki. w 19 angel usiluje jeszcze nawrocic faith na dobra strone. nie udaje mu sie to, bo wszystko psuje wesley, ktory wpada z ludzmi z rady by aresztowac faith. oczywiscie nikt nie jest w stanie porywac pogromczynie wbrew jej woli, wiec faith wydostaje sie i wraca do burmistrza. to tak po krotce
Bardzo Ci dziękuje że powiedziałaś mi co i jak, Jestem naprawde Ci wdzięczna bardzo a to bardzo dziękuje.
Jestem facetem ale spoko. Oprócz tego bylo jeszcze że Wilins w czasie rozmowy opowiedział o tym jak on sam (jako nieśmiertelny) musiał obserwować jak jego żona się starzeje. W ten sposób zmusił Buffy i Angela do refleksji na temat przyszłości ich związku co między innymi było przyczyną zerwania z Buffy w odcinku 20 -i dobrze bo osobiście wole kiedy Buffy była ze Spikiem (nie wiem jak się odmienia to imię) Taki szczegół ale pomaga zrozumieć ten wątek.