PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44410
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Jestem świeżym fanem CSI, właśnie skończyłem pierwszy sezon i zastanawia mnie czy będzie jeszcze poruszona ta sprawa z pierwszego odcinka czyli zabójstwa pozorowane na samobójstwa. W połowie sezonu znów było o tym i nawet wyjaśniło się kto jest tym kilerem. Myślałem że sprawa zostanie zamknięta w finałowym epizodzie ale nie była. Czy ten dziwny koleś pojawi się jeszcze? Zasadniczo nie lubię wiedzieć co będzie dalej, ale ta akurat sprawa chodzi mi po głowie i będę wdzięczny jak mi ktoś odpowie.

A serial jest oczywiście super, z opisów i recenzji nie wydawał mi się atrakcyjny, ale jak obejrzałem pierwszy odcinek to mnie wessało na dobre. Zabieram się jutro za drugi sezon.

ocenił(a) serial na 10
matt80

Oczywiście, że sprawa się rozwinie, seryjni mordercy w końcu "pracują" na swoje miano... Odpowiedź w drugim sezonie.

A co do seryjnych wątków - sezon siódmy i miniaturowy morderca trzymają w napięciu maksymalnie!

ocenił(a) serial na 10
matt80

"Wessało na dobre" trafne określenie ;D Mnie wessało kiedy pierwszy raz w tvp2 puszczali pierwszą serię... Pamiętam to jak dziś, mama nie pozwalała mi oglądać 'bo to nie dla dzieci', a ja przemycałam mały, stary telewizor do swojego pokoju i w ciemnościach oglądałam każdy odcinek ;D Już wtedy postanowiłam, że zostanę kryminalistykiem lub koronerem ;D

Nie wydawał się atrakcyjny? Nie wiem dlaczego wszyscy tak mówią ;D Moje koleżanki do niedawna twierdziły, że jestem zdrowo walnięta. Czytały opisy i dziwiły się jak mogę oglądać 'takie okropne seriale'. Widząc moją fascynacje z ciekawości postanowiły zobaczyć jeden odcinek. Minął nieco ponad miesiąc, teraz biją się o moje płyty z kolejnymi seriami ;)

Dopiero w drugiej serii zobaczysz, że ten koleś był naprawdę bardzo dziwny ;)