Prosze niech mi ktoś powie ,że on przeżyje... Wie ktoś??? Nie wytrzymam do przyszłej niedzieli:(
obyś dobrze wyczytał:) Jak jego zabraknie to ja nie wiem:( Uwielbiam CSI Miami i jegoooo teeeż!!! x3
"While trying to rescue a woman kidnapped by escapee Clavo Cruz, Delko was critically wounded by one of Cruz's henchmen. He survived and is now back on the team, but suffered some memory loss as a result of the injury"
Czyli Delko zostal zraniony, ale "wycierpiał" jakąś stratę pamięci w wyniku zranienia...
Mozesz spac spokojnie :)
Uwielbiam ten serial (a z reszta wszystkie z seri CSI)i raczej nie wyobrażam sobie serialu bez Adama (także BĘDZIE ŻYŁ)
takze jak tylko sie odcinek skonczyl .........
to smignelam na neta i znalazlam to:
http://www.tv.com/csi-miami/man-down/episode/927220/summary.html?tag=ep_list;tit le;14
wydaje mi sie ze jest to sprawdzone info (w koncu jestesmy do tylu o jakies 2 sezony)
POZDRAWIAM FANÓW C.S.I.
Jak napisalem wyzej Delko zostal tylko zraniony ale na tyle powaznie ze w jakims stopniu stracil pamiec. Pozdrawiam!
Matko ale ulga!
Jak to wczoraj zobaczyłam to mnie zamurowało i pierwsza myśl : Niemożliwe. Najpierw Speed teraz Delko ???
Jak widzę jednak niebezpieczeństwo zostało zażegnane. Mam nadzieję, że następnym razem jak będa chcieli sie kogoś pozbyc to wybiora raczej przeniesienie a nie cmentarz.
[SPOILER]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Według IMDb, Adam Rodriguez pojawił się w 143 odcinkach CSI:Miami. Jeden epizod serialu mniej wyemitowano jak dotąd w USA. W Polsce wyemitowano dziś 111. odcinek. Wyciągnij z tego jedyny słuszny wniosek.
to chyba może świadczyć o tym że Eric przeżyje
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=6PA72tYmdmQ[/url]
Właśnie wczoraj obejrzałam na you tubie następny odcinek...Niestety nie mam dobrych wieści.Eric nie przeżyje...Obejrzałam też dalsze odcinki i z przykrością stwierdzam,że film skończy się beznadziejnie- nie wiem czy będę go dalej oglądać...
no to chyba nie oglądałaś zbyt dokładnie ;p bo Eric przeżyje należy czytać co piszą poprzednicy
czy naprawdę niektórzy ludzie są tępi? eric będzie żył. zajefanie wygląda w 6 serii przy stole do pokera i ta scena z calegheit. hhmm. te słowa. będzie ŻYŁ
Cholercia obejrzałam jeszcze raz i już sama nie wiem co o tym myśleć...Dla mnie Eric nie przeżyje- oceńcie sami na: www.youtube.com/watch?v=20VF9ONh3ps
ta na tym filmiku widać pogrzeb, ale gdybyś oglądała od 1 sezonu serial, to byś wiedziała, że był to pogrzeb Speeda który zginął w 3 czy 2 sezonie. A ponad to widać na filmie erica, no może nie jego twarz ale szyję. pamietam go bo fajnie wyglądał w tym garniturze!!! eric przeżyje
Obejrzałam ten filmik. I powiem szczerze że jestem pod wrażeniem. Oczywiście jest to film zmontowany z kilku jak nie kilknunastu zupełnie różnych scen z różnych odcinków a nawet serii. Ale faktycznie jest niezły, a szczególnie ta muzyka. A wczorajszy odcinek rozwiewa wątpliwość i już wszyscy wiedza że Eric nie umrze. Pozostało tylko pytanie co dalej? Czy będzie tak jak kiedyś? Jeśli ktoś zna dalszy ciąg to bedę wdzięczna za odpowiedzi na te pytania. Pozdrawiam
Nie będzie już tak jak kiedyś, co prawda, odzyska sprawność fizyczną całkowitą, ale częściowa utrata pamięci zrobiła swoje. Eric będzie miał trochę problemów przy prowadzonych śledztwach, np. nie zauważy jakiejś kropli krwi czy małego śladu. Będzie też sobie robił małe notatki w pracy i to niestety narobi trochę kłopotów jemu i Calliegh w 6 sezonie. Będzie też miał halucynacje na jawie, ale wszystko się skończy dobrze, bo wyślą go do dobrych specjalistów:))
Czy ktoś wie czyja piosenka leciała gdy Eric leżał nieprzytomny w sziptalu a przy nim była Calliegh?
to piosenka Sol Seppy "Enter One", a piosenka na samym początku, kiedy ekipa na zmianę czuwa przy Ericu to "Round the Bend"-Beck'a. Obydwa gorąco polecam:)))
pozdrawiam wszystkich CSImaniaków;)