PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61791
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Prosze niech mi ktoś powie ,że on przeżyje... Wie ktoś??? Nie wytrzymam do przyszłej niedzieli:(

ocenił(a) serial na 10
imagination90

tez bym chciała sie dowiedzieć ajjjj ... onmusi przezyc;(

ocenił(a) serial na 7
imagination90

raczej przeżyje z tego co wyczytałem ale w 100% pewny nie jestem

FoxX

obyś dobrze wyczytał:) Jak jego zabraknie to ja nie wiem:( Uwielbiam CSI Miami i jegoooo teeeż!!! x3

imagination90

"While trying to rescue a woman kidnapped by escapee Clavo Cruz, Delko was critically wounded by one of Cruz's henchmen. He survived and is now back on the team, but suffered some memory loss as a result of the injury"
Czyli Delko zostal zraniony, ale "wycierpiał" jakąś stratę pamięci w wyniku zranienia...
Mozesz spac spokojnie :)

imagination90

Uwielbiam ten serial (a z reszta wszystkie z seri CSI)i raczej nie wyobrażam sobie serialu bez Adama (także BĘDZIE ŻYŁ)
takze jak tylko sie odcinek skonczyl .........
to smignelam na neta i znalazlam to:
http://www.tv.com/csi-miami/man-down/episode/927220/summary.html?tag=ep_list;tit le;14
wydaje mi sie ze jest to sprawdzone info (w koncu jestesmy do tylu o jakies 2 sezony)
POZDRAWIAM FANÓW C.S.I.

zoskas

Jak napisalem wyzej Delko zostal tylko zraniony ale na tyle powaznie ze w jakims stopniu stracil pamiec. Pozdrawiam!

maykel

Matko ale ulga!
Jak to wczoraj zobaczyłam to mnie zamurowało i pierwsza myśl : Niemożliwe. Najpierw Speed teraz Delko ???
Jak widzę jednak niebezpieczeństwo zostało zażegnane. Mam nadzieję, że następnym razem jak będa chcieli sie kogoś pozbyc to wybiora raczej przeniesienie a nie cmentarz.

ocenił(a) serial na 4
imagination90

[SPOILER]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Według IMDb, Adam Rodriguez pojawił się w 143 odcinkach CSI:Miami. Jeden epizod serialu mniej wyemitowano jak dotąd w USA. W Polsce wyemitowano dziś 111. odcinek. Wyciągnij z tego jedyny słuszny wniosek.

ocenił(a) serial na 8
imagination90

to chyba może świadczyć o tym że Eric przeżyje
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=6PA72tYmdmQ[/url]

ocenił(a) serial na 10
ania_111

Eric, będzie żył w 6 serii jest zajebisty. Uwielbiam go!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Właśnie wczoraj obejrzałam na you tubie następny odcinek...Niestety nie mam dobrych wieści.Eric nie przeżyje...Obejrzałam też dalsze odcinki i z przykrością stwierdzam,że film skończy się beznadziejnie- nie wiem czy będę go dalej oglądać...

ocenił(a) serial na 8
malutka777

no to chyba nie oglądałaś zbyt dokładnie ;p bo Eric przeżyje należy czytać co piszą poprzednicy

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Musi przeżyć, bo by nie było na kim oka zawiesić ;)

ocenił(a) serial na 10
jeanne1988

czy naprawdę niektórzy ludzie są tępi? eric będzie żył. zajefanie wygląda w 6 serii przy stole do pokera i ta scena z calegheit. hhmm. te słowa. będzie ŻYŁ

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Cholercia obejrzałam jeszcze raz i już sama nie wiem co o tym myśleć...Dla mnie Eric nie przeżyje- oceńcie sami na: www.youtube.com/watch?v=20VF9ONh3ps

ocenił(a) serial na 10
malutka777

ta na tym filmiku widać pogrzeb, ale gdybyś oglądała od 1 sezonu serial, to byś wiedziała, że był to pogrzeb Speeda który zginął w 3 czy 2 sezonie. A ponad to widać na filmie erica, no może nie jego twarz ale szyję. pamietam go bo fajnie wyglądał w tym garniturze!!! eric przeżyje

ocenił(a) serial na 8
Karolina_24

Obejrzałam ten filmik. I powiem szczerze że jestem pod wrażeniem. Oczywiście jest to film zmontowany z kilku jak nie kilknunastu zupełnie różnych scen z różnych odcinków a nawet serii. Ale faktycznie jest niezły, a szczególnie ta muzyka. A wczorajszy odcinek rozwiewa wątpliwość i już wszyscy wiedza że Eric nie umrze. Pozostało tylko pytanie co dalej? Czy będzie tak jak kiedyś? Jeśli ktoś zna dalszy ciąg to bedę wdzięczna za odpowiedzi na te pytania. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
pszczolka

Nie będzie już tak jak kiedyś, co prawda, odzyska sprawność fizyczną całkowitą, ale częściowa utrata pamięci zrobiła swoje. Eric będzie miał trochę problemów przy prowadzonych śledztwach, np. nie zauważy jakiejś kropli krwi czy małego śladu. Będzie też sobie robił małe notatki w pracy i to niestety narobi trochę kłopotów jemu i Calliegh w 6 sezonie. Będzie też miał halucynacje na jawie, ale wszystko się skończy dobrze, bo wyślą go do dobrych specjalistów:))

ocenił(a) serial na 8
asia0983

Czy ktoś wie czyja piosenka leciała gdy Eric leżał nieprzytomny w sziptalu a przy nim była Calliegh?

ocenił(a) serial na 9
ania_111

to piosenka Sol Seppy "Enter One", a piosenka na samym początku, kiedy ekipa na zmianę czuwa przy Ericu to "Round the Bend"-Beck'a. Obydwa gorąco polecam:)))
pozdrawiam wszystkich CSImaniaków;)

ocenił(a) serial na 10
asia0983

ahhh... zabijcie mnie, ale wolałabym, żeby to ktoś inny dostał kulkę, a nie Eric!! ehhh... szczęście, że będzie dalej żyć :) na szczęście! bo nie wiem, co bym zrobiła xDD
pzdr fanów tego serialu!!!