2/10, bo jako serial komediowy powiniem rozbawiać, a tylko jeden na tysiąc dowcipów jest naprawdę śmieszny, ale przytłoczony resztą żenady traci urok.
No ja też nie wiem co w nim śmiesznego. W ogóle, jakoś nie mogę się do tego przekonać, próbwałam kiedyś to oglądać, ale nawet nie czaje o co im chodzi. No niby idą nalać sobie kawy czy tam herbaty i gadają, ale jakieś dziwne to według mnie.
Bez oceny.
To jest specyficzne poczucie humoru i do mnie trafia idealnie. 9/10 u mnie. Krótki żart, nieoczekiwany, zaskakujący, często świetnie trafiony. Nie oglądałam wszystkich odcinków, bardzo żałuję.
Dla mnie bomba. Chociaż nie oryginał bo xero z francuskiego ale adaptacja polska całkiem niezła. Przyjemnie się ogląda, dobry humor, co tu jeszcze wymieniać ja sie zajarałem po 3 odcinku. Obejrzałem obie serie i choć trafiają sie gorsze odcinki nadal twierdze że warto obejrzeć , polecam.
Hmm, 2 nie daję, bo w ogóle nie mam w zwyczaju szafować upiornie niskimi/wysokimi ocenami, ale jednak więcej niż 5 nie mogę.
OK, czasami zabawne, ale jakoś mnie nie "zajarało", jak napisał kolega wyżej ;). Sam pomysł bardzo dobry, niektóre postacie są wręcz świetnie zagrane i skrojone, ale wadą tego serialu jest straszliwa wtórność. Można odnieść wrażenie, ze żarty zaczynają się powtarzać. Po pewnym czasie ma się wrażenie, że wszystko krąż wokoł tego samego tematu (kilku tematów) i zwyczajnie można sie tym znudzić.
każde poczucie humoru jest specyficzne ;) serial przyjemny i jak dla mnie
zabawny, choć nie powalił mnie na łopatki jak "Hoży Doktorzy" ;)