PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113362}
5,8 10,0 tys. ocen
5,8 10 1 9967
6,0 3 krytyków
Camera Cafe
powrót do forum serialu Camera Cafe

zdejmijcie to z anteny Comedy central. To jest tak mało śmieszne, że więdną im od tego kwiaty!. Na comedy zawsze było tak wiele zabawnych i rewelacyjnych komedii, proszę nie zaniżajcie poziomu!
pozdrawiam,

tenszin

Masz racje, przecież nie ma to jak oglądać w kółko ten sam sezon "On, Ona i dzieciaki"...

Może po porstu Camera Cafe nie trafia w twoje poczucie humoru, bo jakoś moim zdaniem to dobry serial.

Ja raczje przyczepił bym się do głupiej polityki CC. Jak już kupią jakiś sezon to zamiast go pokazać nie wiem, max 2 odcinki na tydzień, to oni potrafią pokazać dwa dziennie i tak cały sezon jakiegoś serialu można w 2 tyg. obejrzeć, a poźniej katują ludzi powtórkami...

ocenił(a) serial na 1
tenszin

Camera Cafe jest super wiec nie wiem czego sie czepiasz :) nie znasz sie na tego typu humorze :)

a co do powtorek to troche racja, ale mimo ogladania Hożych Doktorów po raz 15 kazdy odcinek nadal mnie to bawi :D

Jeszcze jedno. Chciałbyś zeby nie było Camery Cafe, jednak pomysl o tym z innej strony, nie ma juz Zielonego Skrzydła więc to jest sukces bo to było beznadziejne :)

tenszin

Jedyny serial który oglądam na CC, jeden z lepszych polskich seriali
komediowych. Powinien lecieć częściej.