PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10064929}
6,6 25 tys. ocen
6,6 10 1 24623
5,9 8 krytyków
Cassandra
powrót do forum serialu Cassandra

serial jest dobrze zrobiony, historia Cassandry ciekawa. Z każdym odcinkiem czuje się lekkie napięcie co tym razem się wydarzy i tak do ostatniego odcinka, który jest dla mnie absurdalnie płytki, żenujący i psuje odbiór jako całokształtu. Jednak warty obejrzenia jak całość.

ocenił(a) serial na 8
SasankaLe

Tak samo pomyslalam ale nam sie tak wydaje z boku , z boku o wiele latwiej podejmowac logiczne decyzje. A tu oni sie dali zdominowac i wydaje im sie ze nie ma wyjscia. 2 dzieci w tym jedno male a robot ma mega szybki noz w "rece" a wszystko zostalo zamkniete nawet rolety zewnetrzne to juz nie jest tak prosto. Wiadomo ze troche naciagane ale ogolnie to cos w stylu czemu ofiary nie uciekaja z przemocowych zwiazkow. Ogolnie serial bardzo dobry wreszcie cos co buduje napiecie i nie jest na jedno kopyto

ocenił(a) serial na 8
SasankaLe

Mnie też zakończenie zawiodło. Teraz SPOILER. Jeżeli robót nie chciał skrzywdzić dzieci to dlaczego wcześniej zrobił z małej wariatkę (szkoła)? To nie trzyma się kupy.

ocenił(a) serial na 8
seblas

Nie wiem czy zrobił, wykorzystał dziecko żeby postawić rodziców w złym świetle (nie dopilnowali tego że dziecko zabrało broń do szkoły+ w ogóle posiadają taką broń nie należycie zabezpieczoną)