PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27300
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

6 sezon

ocenił(a) serial na 9

Czy oprócz nowych zbrodni w każdym odc, w szóstym sezonie są jakieś wątki nawiązujące do ojca Castlea lub śmierci matki Beckett lub cos ciekawego, czy tylko nowe zbrodnie, rozwiązanie i na nowo dochodzenie?? Warto oglądać dalej/???

konrad1617

jest odcinek z ojcem Castlea, ale o matce Beckett nic. Ogólnie morderstwa przelatają się z ich planami weselnymi.

ocenił(a) serial na 10
konrad1617

Moim zdaniem warto oglądać. Scenarzyści mają dużo ciekawych pomysłów i sama się dziwię, ale serial z każdym odcinkiem robi się lepszy ;) Pomiędzy zabójstwa wplecione jest życie prywatne Castle'a i Beckett, planowanie ślubu. Odcinek z ojcem Castle'a był jak dla mnie świetny - "Beckett, he's your future father in law". :D

ocenił(a) serial na 7
konrad1617

W 17 odcinku jest wątek z matką Beckett i w następnych odcinkach pewnie też będzie.

ocenił(a) serial na 9
TWill20

Ja w ogóle sądzę, że Lazarus to matka Kate.

ocenił(a) serial na 9
h8r3d

Tak, matka Kate jest Lazarusem, czyli sprzeniewierzyła się wszystkim swoim zasadom, współpracuje ze swoim, w tej historii niedoszłym mordercą, od 15 lat oszukuje ukochanego męża i córkę, że nie żyje. Fantastyczna teoria spiskowa...

ocenił(a) serial na 9
konrad1617

Najlepiej przekonać się samemu, nikt nie jest w stanie Cię zapewnić, że Ci się spodoba lub nie. Jeśli oglądałeś do tej pory i lubisz tę formułę, to ona się raczej nie zmieniła i serial trzyma poziom. Są wymienione przez Ciebie wątki, jest też 3XK i odcinek jakiego do tej pory nie było w "Castle'u".

Alee

Jestem fanem "na 9-wiątkę" i dalej oglądam Castle, ale moim zdaniem, w ostatnim sezonie zbyt wiele odcinków było zbyt schematycznych. Scenarzyści idą w rutynę. Wątek miłosny zawiesili w duperelnych szczegółach ewentualnego ŚLUBU. A ten wątek dodawał serialowi kolorytu. Teraz poza wątkiem miłosnym , powinien się pojawić wątek sexi.m Ale myślę, że tam scenariusz też nadzoruje kato-poprawna", więc następne odcinki będą kryminalnie poprawne, a związek Castla z Kate będzie planowaniem...

ocenił(a) serial na 7
konrad1617

Ogólnie strasznie nudny się ten serial zrobił. Oglądam już tylko, byle dokonczyć.

ocenił(a) serial na 9
Kacperr

W przedostatnim odcinku tego sezonu sprawa zabójstwa matki Beckett zostaje definitywnie wyjaśniona, rozwiązana i zamknięta.