PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27341
6,8 8 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Castle + Kate

ocenił(a) serial na 10

Dopiero zaczęłąm oglądać ten serial i nawiasem mówiąc już wiem ze będzie jednym z ulubionych ale nie o tym ;d zastanawia mnie czy będzie coś pomiędzi Kate a Castle? a jak tak to kiedy i co;>D

ocenił(a) serial na 7
kmzs

Powiedzmy, że wszyscy przed i za ekranem wiedzą, że jest między nimi coś, ale nadal czekamy na coś konkretniejszego. ;D

ocenił(a) serial na 10
milkaway

kurcze..;d mialam nadzieje ze cos sie stanie do 4 sezonu a tu nic:( ;d no ale przynajmniej jest na co czekac.;d

ocenił(a) serial na 7
kmzs

Podobnież fani będą szczęśliwi po finale 4 sezonu. Zobaczymy jak to będzie. Fakt, że jest to praktycznie ostatni dzwonek, żeby coś ruszyło w wiadomym kierunku. Jest spore zniecierpliwienie w fandomie. :)

ocenił(a) serial na 10
milkaway

nic dziwnego.;d jak ja dopiero zaczelam ogladac i juz mnie roznosi z ciekawosci kiedy cos zaskoczy .;d

kmzs

Mnie też, oglądam już czwarty sezon i nic :P Muszę przyznać, że jest to trochę frustrujące ;P

ocenił(a) serial na 10
Solo1989

dokładnie.;d nadzieja ze w jakims odcinku cos bedzie ;d nic duzego ale cos ciagle rosnie.;d

kmzs

Nie będę Ci spoilerował, ale z każdym sezonem sytuacja wygląda coraz lepiej ;P

ocenił(a) serial na 10
Solo1989

wiec ciesze sie bardzo ;d

ocenił(a) serial na 10
kmzs

ostatni odc zatytułowali "Always" to może jednak będzie jakieś małe wyznanie?:P

ocenił(a) serial na 6
kmzs

cóż... na pewno w końcu coś będzie, ale jeżeli oczekujesz szybkiego rozwoju akcji to się zawiedziesz... jest to jeden z tych seriali, w których wątek przeciąga się niemiłosiernie, jeżeli jednak nie należysz do ludzi oczekujących maksymalnego realizmu w takich sprawach to na pewno ci się spodoba :)

ocenił(a) serial na 10
asztan

nie wiem do ktorej z tej grupy naleze ale napewno do tej niecierpliwej ale w serialu stanowczo sie zakochalam.;d <mimo tego ze Castle z Kate maja slimaczy zaplon > ;;d

asztan

Dokładnie. Było wiele takich seriali, w których iskrzyło między głównymi bohaterami płci przeciwnej, już - już wydawało się, że coś z tego się zaraz rozwinie, a potem... wielkie nic. Chodzi właśnie o budowanie napięcia wśród widzów przez budowanie napięcia w fabule. Coś ma nas przecież przyciągać do oglądania następnych odcinków!
Na pewno scenarzyści boją się zniszczyć serial. Bo nie jest to głównie komedia romantyczna, raczej kryminalna z wątkami romantycznymi (tutaj uważam odwrotnie w porównaniu do autora któregoś postu niżej) - pierwszy plan zajmuje rozwiązywanie spraw kryminalnych, a romans przewija się tylko w tle, flirt między Rickiem i Kate urozmaica nam wątek przewodni.
Też czekam na rozwój akcji w tym kierunku już od początku serialu, ale być może lepiej żebym się nie doczekała? Poza tym to nie taki typ serialu, w którym bohaterowie paradują zakochani za rączkę (i pokazywane są wszystkie szczegóły ich życia prywatnego). Nie mniej, coś na pewno wkrótce się wydarzy :)

ocenił(a) serial na 6
vilandra_4

Twój post niesamowicie mnie rozbawił, bo w jednej wypowiedzi przyznajesz mi rację i kilka zdań potem zaprzeczasz mojej wypowiedzi. Owym wspomnianym przez ciebie autorem jestem ja sama, tak samo jak osoba której odpowiadasz. Ciekawe, nieprawdaż? :)

asztan

Z reguły nie patrzę na nicki osób, które się wypowiadają, bo i tak nie znam tych ludzi i nie mam potrzeby/czasu by to zapamiętać. Jeśli Cię to jednak uraziło to sorry (ale skupiałam się po prostu na tekście).
Przyznawałam Ci rację co do rozwlekania wątku o którym piszemy, aby osoba zadająca pierwotnie pytanie (Kmzs) poznała więcej zdań na ten temat, natomiast mam inną opinię co do gatunku filmowego produkcji.
A tak na marginesie wyrażałam prywatne życzenie, iż sama chciałabym żeby zaczęło się coś dziać między głównymi bohaterami (choć co do tego to do końca nie jestem zdecydowana).

ocenił(a) serial na 6
vilandra_4

nic mnie nie uraziło, tylko rozbawiło i domyślałam się, że nie spojrzałaś na nick
po prostu w twojej wypowiedzi zawarta jest zabawna (jak dla mnie) ironia :)

kmzs

Podejrzewam, że miażdżąca większość osób na to czekających reprezentuje płeć słabszą.

ocenił(a) serial na 6
Morgan_Mortimer_Graff

Jeżeli nie należysz do, jak to malowniczo określiłeś, "płci słabszej" to naprawdę nie mam pojęcia dlaczego to oglądasz. Samego kryminału w castle nie ma zbyt wiele, bardziej zakrawa to na komedię romantyczną z wątkami kryminalnymi. Więc w sumie czego innego nie ma co oczekiwać.

asztan

Pewnie z przyzwyczajenia.