PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27303
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Kolejny bardzo dobry odcinek. Wrócili co prawda do procedurala (to było do przewidzenia), ale przynajmniej tandem Castett daje scenarzystom okazje do tworzenia wielu zabawnych sytuacji i dialogów. Oby tak dalej. Zdecydowanie lepiej ogląda się ten serial, gdy humor dominuje nad dramatem.

ElliotBeverlyMantle

Zgadzam się, cały odcinek wybuchałam śmiechem. A po za tym ostatnie odcinki 4 sezonu dominowały w dramatyczne sytuacje. To jest miła odmiana.

ocenił(a) serial na 10
ElliotBeverlyMantle

Gdzie ogląnęłaś/łeś 2 odcinek. Ja nigdzie nie mogę znaleźć tłumaczenia;'(

bamba1

Oglądałam bez tłumaczenia ;). A napisy są już dzisiaj dostępne na napisy24

bamba1

w w w . i i t v . i n f o

Pozdrawiam :)

PS Gdy wybierzesz juz odcinek, zjezdzasz na sam dol ( omijasz te duze okna ze znakiem "play" ) i masz "linki do pozostalych hostingow" - klikasz i tam wybierasz ten link z napisami :)

ElliotBeverlyMantle

Wydaje mi się, że jeśli chodzi o ten odcinek to morderstwo były tutaj tylko tłem a główne skrzypce grały relacje między Castle a Beckett, których w tym odcinku naprawdę mieliśmy cała gammę. Bardzo podobało mi się to jak na przykład utożsamiali się z tym prezenterem i jego historii o związku w pracy czy jak lanie mówi do Beckett , że coś się w niej zmieniło po czym mówi co to takiego. Na plus zasługuje również nasz druga para detektywów i ich wzajemne relacje - zwłaszcza bójka !!! Jak chodzi o sprawę to bardzo przeciętna ale tak jak napisałem na początku dla mnie była ona tylko tłem.

zapraszam (jeśli macie ochotę ) http://scianadziwnychmysli.blogspot.com/

ElliotBeverlyMantle

Odcinek fenomenalny. Trudno w to uwierzyć po 4 sezonach... ale "Castle" to chyba jeden z najlepszych seriali, jakie w ogóle powstały ostatnimi czasy. Każdy sezon, każdy odcinek trzyma wysoki poziom!

ocenił(a) serial na 9
MarekAntonivsz

chociaż uwielbiam castle jakoś ten odcinek nie przypadł mi do gustu. było kilka genialnych scen, jednak trochę przesadzonych. to pewnie dlatego, że nigdy nie lubiłam odcinków o morderstwach sławnych osób, np. 2x03, 3x21, 3x23. rzeczywiście wątek espisito - ryan niesamowity.