PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 3999
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Alejandrto bedzie z Maribel,Rubi bedzie miala dziecko z alejandro a hektor bedzie myslal ze to jego.Rubi bedzie miala amputpwana noge i bedzie poparzona i oszpecona. bedzie mieszzkala w takim zadupiu ciemnym gdzie sa SZCZURY!! owroci siem od swiata! Kajetano umrze!! Hektor rowniez umrze ale przed tym bedzie Hecktor z Elena! i po 18 latach bedzie fernanda juz duza i Fernadne w wieku 18 lat bedzie grala ta aktorka co teraz gra Rubi!!! bedzie identyczna!! tylko blad wloski:))<lol> Rubi bedzie juz stara ale jak zawsze JARA i bedzie caly czas w ciemnosciach siedziala malo co beedzie jej twarz widac ale bedzie kazala Fernandzie isc do kabinetu Alejandra i uwodzic go!! ona poslucha siem Ciotki(Rubi) i pojdzie do niego.Alejandro wejdzie do swojego kabinetu a tam beedzie podstepna Fernanda...ZFernanda bedzie tak samo wredna jak Rubi!! alejnadro powie,,Rubi...??'' na Fernanda poowie ,,Doktor Kandenassss...'' i podejdzie wyjmie mu krawat i pocaluje go i naa ekranie pokazew siem napis ,,...Fin...??'' i potem bedzie druga czesc ,,cena marzen'' i potem juz tylko15 odcinkow bedzie jak fernanda bedzie sciala uwodzic Alejandra..czy jej sie uda??:)) czeekajmy <lol>

ocenił(a) serial na 10
wilus_92

Ja to widziałam na youtube :) Rubi tam wcale taka brzydka nie była. Ja tych 15 odcinków nie widziałam i nie wiem, jak to wszystko się kończy ale ja mam 3 typy scenariuszy, które byłyby fajne.
1. Rubi poszłaby do Alejandra taka, jaką jest. Jeśli on naprawdę ją kochał za to, jaka była, a nie jak wyglądała to powinien ją nadal kochać i ożenić się z nią.
2. Fernanda rozkochuje w sobie Alejandra, wyłudza od niego forsę na operację plastyczną dla Rubi. Rubi zostaje z Alejandrem, Fernanda zajmuje się jakimś innym, bogatym gościem i historia się powtarza :)
3. Scenariusz podobny do tego w 2. ale Fernanda zakochuje się w Alejandrze i nie chce odstąpić go Rubi. Zaczyna się wojna między Fernandą, a Rubi o mężczyznę życia... i tym sposobem powstałoby kolejne 100 odcinków :D

ocenił(a) serial na 10
kroliczyna

Sprawdził się trzeci scenariusz ^^
http://rubi--cenamarzen.blog.onet.pl/
Zobaczcie w odpowiedziach :)