PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=134084}

Chłopaki z baraków

Trailer Park Boys
2001 - 2018
8,4 45 tys. ocen
8,4 10 1 45001
8,2 5 krytyków
Chłopaki z baraków
powrót do forum serialu Chłopaki z baraków

- wal sie na cyce parobasie
- chlor
- kurde faja
- fajki ("smokes!" Rickiego skierowane do Coreya i Trevora)
- gówniane jablko z gownianej jabloni
- ale pojebana akcja
- jestesmy w dupie
- co ty tu robisz, tu nie ma cheeseburgerow
- o w dupe
- w wiezniu jest niezle tylko hasz i wodka chujowe
- sklejasz akcje

...itd ;)

ocenił(a) serial na 8
damian_24

Mnie zawsze powala jak widzę Bubbles'a pędzącego swoim gogardem. Nie mogę z tego. Albo jak Ricky zwala cały syf ze swojego samochodu kijem hokejowym :)
I te teksty, dialogi no są po prostu najlepsze!

ocenił(a) serial na 9
damian_24

Ricky: "Zajebiście boje się psychicznych wiochmenów"

Lahey: "Czyujesz to? To gówniane płyty tektoniczne nachodzące na siebie pod ogromnym ciśnieniem wywołują gówniane trzęsienie ziemii" ;]

damian_24

Jim Lahey: "Spytaj czy się tym przejmuje, no spytaj się"
Julian : "Dobra spytam, przejmujesz się?"
Jim się przewrócił
Jim Lahey: "...no...spytaj się"
Julian : "właśnie spytałem"
Jim Lahey: "o co?"

hahahaha

marcinowy

Ricky: Uwaga, uwaga. Mówi rakieta numer 27. Kosmici mi coś zje**li w ósmym silniku. Jak ich opie***lę, to wyląduję na Sraniuszu. Chyba tam hodują kosmiczny hasz.

ocenił(a) serial na 9
damian_24

Nie chce pluć na kumpli ale za dużo razy siedziałem. Nic tu niema uroku nowości.

Sexiflexi

Z The Movie:
Bubbles za plecami Jima:
- pieprzony pijak
Jim się odwraca:
- co powiedziałeś ?
- nic...
- uważaj żeby cię nie obsrały Bubbless...
- kto miałby mnie obsrać ?
- gówniane jastrzębie, wielkie i brudne. Niedługo tu będą Bubbles. Lecą nisko by móc srrrrać na ludzi i porywać ich do swojego gównianego gniazda.
Mina Bubblesa bezcenna w tym momencie :D

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

jest lektor w THE MOVIE?

MAKARON

Jest ale nie ten sam co w serialu na comedy :)

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

A szkoda bo lektor na Comedy jest o wiele lepszy niż w filmie ...

ocenił(a) serial na 10
damian_24

Dobry był też sprzedawca biblii:
-Jezus chodził od Szaraku do Meszaku, my chodzimy od baraku do baraku.

Tito

Zajebisty był tekst jak na którejś imprezie przyjechała policja i pytali co tu się dzieje, od tylu podbija bodajże Jay Rock i krzyczy: panie władzo krótka piłka - gadamy o wypadzie na cheeseburgery :D

ocenił(a) serial na 10
gaara_1gb

I całe gadanie o gównie Jima Lahey'a. Wpiszcie "Chłopaki z baraków" na Nonsensopedii i w zakładka "Cytaty". Jest tam ich pełno i muszę się pochwalić, że wychwytywałem i wpisywałem wiele z nich, głównie cytaty o gównie Lahey'a. Pozdrawiam :)

Jedras992

Mój ulubiony cytat tej genialnej komedii :D

Julian: Ricki skąd to masz ? Nie mów że ukradłeś
Ricki: Nie ukradłem
Trinity: Ukradli !
Bubbels: Wcale nie, w sklepie wypaliła nam broń. Wyszliśmy i nie zapłaciliśmy, to nie była kradzież

damian_24

Dobra scena byla jak ojciec Rickiego jechal autem nawalony juz niepamietam z kim i nagle uderzyli bokiem o drzewo, a w tle z sasiedztwa ktos krzyczy: "napij sie jeszcze!!!"

użytkownik usunięty
damian_24

serio wklejacie przetłumaczone teksty z ang na pol? przecież to brzmi wręcz żałośnie :D niektóre z tych tekstów nawet nie padły z ich ust, a lektor i tak wszystko przekręca, daje własne polskie rymy i dziwne odpowiedniki, wiec to troche mija sie z celem :p w sumie dobra, to było dawno temu, moze kiedys mówiło sie "sklejasz akcje" i inne podobne teksty,ale ogladajac jeden odcinek z lektorem po kilku minutach zrezygnowalam i wole już sama wsłuchać sie przynajmniej w oryginalne słowa które faktycznie śmieszą :)

ocenił(a) serial na 10

lektor właśnie wymiata.......tak jak i ten ktoś kto przekładał to na polski tak aby wszystkie te teksty brzmiały najbardziej zidiociale jak tylko się da

użytkownik usunięty
szponter

Z lektorem to już nie to samo, jak w prawie każdym serialu zresztą, lektor zabija klimat, nie tłumaczy wszystkiego, coś przekręci, "spolszczy" niektóre zdania, a jak przetłumaczy np grę słowną w języku ang? Nie przetłumaczy xd I nawet tego nie usłyszysz bo lektor zagłuszy, za to dostaniesz coś a la grę słowną spolszczoną która nie ma żadnego sensu :D Szkoda tego serialu, tych tekstów, żeby ginęły w tłumaczeniu lektora

ocenił(a) serial na 10
damian_24

"Ja mam córeczkę w szkole, muszę jej kupować książki, przybory szkolne i papierosy"
"Trinity musi rzucić palenie, nie może jarać kurde faja" ogólnie początek S03E03 przed czołówką
"Używałem twoich kart kredytowych ale wrzuciłem je do jeziora więc luz"
"Wisi mi 260 baksów więc pomyślałem że wezmę chociaż garść chipsów. To chipsy kurczakowe, nawet ich nie lubię ale ch uj z tym"
"Pociąg nie pojedzie bez paliwa. Jeśli nie ty nalałeś paliwo do Lucy to zrobił to ktoś inny"
"Nie próbuj mi pluć na spodnie! - Głupie te spodnie!"

ocenił(a) serial na 10
damian_24

- Nie chcę od ciebie pieniędzy. Chcę żebyś podzwonił, może szukają kogoś do pracy
- Pamiętasz co było ostatnio?
- Nie prowadziłem po pijaku od dwóch lat. Za tamto przepraszam, chętnie bym cofnął czas. Po prostu byłem młody, głupi i za dużo wypiłem. Pamiętam tylko że fura w coś się wpakowała.
Ricky był pierwszy dzień w pracy, chciał poszaleć śmieciarą. Tutaj palił gumę...
- Wypadki się zdarzają, napijesz się naćpasz a wypadek i tak by się zdarzył...
Ciężarówa wpadła w poślizg
- Śmieciarki się tak dziwnie trzęsą i są ciężkie...
Dachowała o tutaj, aż iskry szły.
- Pamiętam tylko jak na coś wpadłem i wóz się zapalił.
Wpadł na działkę Terryego, też tam uprawiał zioło. Całe skosił
- Nic się nie stało, nie wiem czemu mnie wyrzucili. Wkurzyli mnie ostro