Dlaczego w odcinku 5 sezonu 9 nie było ani jednego wątku Arrizony? Myślę że w najbliższym
odcinku sie pojawi a wy jak myslicie?
Odcinek poświęcony jest Mer i Cristinie, więc innych wątków nie ma. Też jestem rozczarowana tym, że nie było wątku Arizony, w poprzednim odcinku dali nam nadzieje na poprawę relacji z Callie a w tym już tego nie kontynuowali. Szkoda.
Co do następnego odcinka myślę, że pojawi sie Arizona ale pewnie większość czasu będzie o Cristinie i jej wielkim powrocie.
Też mi brakowało chociaż małej wzmianki na ten temat, ale odcinek był poświęcony stricte Mer i Cristinie, wiec może to i lepiej.
Prawdopodobnie w 6 odcinku 9 sezonu Bailey będzie chciała jakoś podstępem zmusić Arizonę do pomocy w przypadku pediatrycznym. Więc nie wiem czy to plany i zapowiedź 7 odcinka, bo na zdjęciach z 6 epizodu opublikowanych dotychczas nie ma Robbins. Myślę, że odcinek z grubsza będzie poświęcony Cristinie i temu, że wróciła oraz będzie coś związanego z katastrofą.
Podobno najważniejsza i najbardziej emocjonująca scena tego sezonu między Arizoną a Callie ma byc pokazana w 10 odcinku, ale nie wiem nic więcej na ten temat. Jeszcze nie czytałam spoilerów czy jest to zwiastun ocieplenia ich relacji czy raczej początek końca. Chyba na razie wolę nie wiedzieć.
o co chodzi z tą jej nogą? Jessica Capshaw naprawdę ją straciła, czy oni (twórcy serialu) tak świetnie to montują?
ale uśmiech Arizony gdy zobaczyła,że może pomoc tej dziewczynce- bezcenny!:) Ciekawe kiedy na stałe zobaczymy ją w granatowych ciuchach!:)
Z promo do 7 odcinka wynika, że będzie już na sali operacyjnej, ale upadnie i Alex karze wszystkim wyjść z sami. Tyle się dopatrzyłam :P ( o ile chodzi o Robbins, chociaż zważając na okoliczności raczej to była ona)
Racja dobrze było zobaczyć starą Arizonę :) Mnie podobał się moment kiedy po upadku, później wkurzona dzwoni do Bailey i drepcze po kuchni nie zwracając uwagi na nogę tylko skupiając się na przypadku.
Też mi się wydaje, że to była ona i jej powrót do szpitala zmierza we właściwym kierunku. Zastanawia mnie tylko czy to pójdzie w parze z powrotem do Callie.
Dlugo sobie poczekamy bo 9 odcinek chyba bedzie ostatnim przed przerwa zimowa.
To chyba tylko mnie kompletnie nie interesuje, co stanie się z Arizoną. W przeciwieństwie do Callie (którą uwielbiam) jest potwornie nudna, a wątek z nogą męczący i nieciekawy.
Arizona nudna?:D Raczej tak bym jej nie nazwała np ktoś może jej nie lubić bo jest radosna i na swój sposób odkręcona, ale to raczej barwna postać :) chyba, że komuś przeszkadza jej pozytywna aura. A wątek z nogą męczący? Hmm chyba w kontekście tego, że ciężko było Robbins oglądać w stanie głębokiego rozkładu i apatii. A czy nieciekawy? Śmiało mogę powiedzieć, że po śmierci Marka, gdzie w przypadku kiedy Dane chciał odejść innym rozwiązaniem byłby wyjazd Sloana gdzieś daleko, decyzja z amputacją nogi Arizony jest jedną z odważniejszych w tym sezonie.