Czy warto oglądać chirurgów?słyszałam,że serial wypalił się po 3 sezonach.Jestem wielką
fanką ER który się skończył,a także House'a który też się skończył... A chirurdzy trwają i
wiem że lecą w TV..mniejsza jak w pytaniu czy warto?Czy jest on podobny do ER?
moim zdaniem jak najbardziej warto, serial nie wypalił się po 3 sezonach, uważam, że raczej po 5, bo od tego czasu zaczęły odchodzić główne postacie, ale jak najbardziej polecam oglądać. osobiście bardziej podoba mi się od ER, ale ogólnie to GA, ER i House to dosyć podobne seriale (zwłaszcza jeśli chodzi o przypadłości pacjentów, ale wątki też niekiedy podobne), mimo wszystko GA to mój numer 1 :D
Dziękuje za radę:)No cóż ale ER zostanie numerem 1,może dlatego,że się z nim wychowywałam?Nie wiem.No ale mam nadzieje że GA będzie moim numerem 2 albo egzekwo(dobrze piszę?),wiadomo każdy ma swój gust.Jedyne co wiem to to,że seriale medyczne są najlepsze!:)
oczywiście, że warto! wzruszający, momentami nie możesz przestać się śmiać, bardzo do Ciebie trafia. chociaż zgadzam się z poprzednikiem, że od 5 sezonu wszystko zaczęło się psuć, odeszły kultowe postacie, doszły nowe, które na poczatku średnio do mnie przemówiły. ale potem juz sie przyzwyczaisz, chociaż na przełomie 8/9 sezonu będziesz chciała sobie odpuścić oglądanie... ;/
Ja też polecam, bo to serial w którym śmiech ciągle miesza się ze łzami, wszystko jest fajnie zrealizowane, w każdym z bohaterów można znaleźć jakąś swoją cechę i każdy odcinek podsuwa bardzo inspirujące przesłanie, zazwyczaj wyrażone w narracji Meredith. Plus boska muzyka. A serial według mnie nie wypalił się, po prostu ciągle się zmienia, co nie zawsze jest dobrym pomysłem, ale zwykle wychodzi obronną ręką. Zobaczysz, jeden sezon i będziesz myślała o bohaterach GA jak o przyjaciołach :)